ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

14/2/11

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 14/02/2011

Δύο πικρά ποτήρια…

    Δύο πικρά ποτήρια…
     
    Μόνο μαθηματικά έχουν ελπίδες πλέον για να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα, Λάρισα και Πανσερραϊκός και φαίνεται πως τα δύο από τα τρία πικρά ποτήρια του υποβιβασμού έχουν σερβιριστεί.

    Η ΑΕΛ γνώρισε οδυνηρή ήττα, 1-2 από τον Ολυμπιακό Β., ενώ τα «λιοντάρια» αποδείχτηκαν «αρνάκια» στην Κέρκυρα και ηττήθηκαν 3-0. Σπουδαία νίκη για Ξάνθη, 3-0 τον Ατρόμητο.


    Κυριακή, 13/02

    Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου 1-2

    Ο άνθρωπος που στέλνει την ΑΕΛ με το ενάμιση πόδι στη Football League έχει όνομα και λέγεται Μάριο Μπρέσκα. O δήμιος των «βυσσινί» κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά (60’, 63’) να ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες που διατηρούσε η ΑΕΛ για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα και την έστειλε αγκαζέ με τον Πανσερραϊκό, στα φαβορί για την… πτώση. Ο Μετίν μείωσε με πέναλτι στο 75’ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι, για άλλη μία φορά φέτος, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα καταδικαστικό λάθος από τη διαιτησία. Διαβάστε περισσότερα.



    SKODA Ξάνθη-Ατρόμητος 3-0

    Με ένα γκολ του Αντεφέμι στο 48' που βρέθηκε στην ενδεκάδα της Ξάνθης αντί του Φλίσκα, καθώς βγήκε την τελευταία στιγμή νοκ-άουτ με ίωση και άλλα δύο από τους Καζάκη και Πόι στο φινάλε, οι Ακρίτες νίκησαν 3-0 τον Ατρόμητο στα «Πηγάδια», τον προσπέρασαν στην βαθμολογία, επέστρεψαν στις επιτυχίες και απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη! Διαβάστε περισσότερα.



    Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 0-0

    Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, Ηρακλής και Αστέρας έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και τους Αρκάδες να πλησιάζουν όλο και περισσότερο στη Football League. Η ισοπαλία αυτή, σε συνδυασμό με τη νίκη της Κέρκυρας επί του Πανσερραϊκού, «σφίγγει» κι άλλο τη θηλιά που έχει περάσει στο λαιμό της ομάδας του Δερμιτζάκη, η οποία έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 16 ματς! Διαβάστε περισσότερα.



    Κέρκυρα-Πανσερραϊκός 3-0

    Το παραμικρό έλεος δεν έδειξε η Κέρκυρα στον καταδικασμένο Πανσερραϊκό. Οι «Φαίακες» έκρυψαν την μπάλα για ένα δεκάλεπτο ( πετυχαίνοντας τρια γκολ) και αφού, με το 3-0, απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη, ευχήθηκαν στην ομάδα του Βούκοτιτς… καλή τύχη στη Football League. Διαβάστε περισσότερα.



    Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-1

    Η εκδίκηση -όπως και τα ορεκτικά- είναι πιάτο που τρώγεται κρύο. Ο Παναθηναϊκός τη «σέρβιρε» με συνοπτικές διαδικασίες στην ΑΕΚ (3-1) και αφού την ξεχρέωσε για το Κύπελλο, ετοιμάζεται να φάει… τα λυσσακά του την επόμενη βδομάδα για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο «Καραϊσκάκη»! Λίγη η «Ένωση», εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ μόνο όταν ο Σκόκο μείωσε τα γκολ των Κατσουράνη και Βύντρα και είδε τον Σισέ να της δίνει τη «χαριστική βολή». Διαβάστε περισσότερα.



    Σάββατο, 12/02

    Εργοτέλης-Καβάλα 2-1

    Με πολύ καλή απόδοση, ο Εργοτέλης ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 (21΄Ονουάτσι) και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 επί της Καβάλας (44΄Μπέτο, 72΄Λεάλ πεν.). Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, έπιασε τους «αργοναύτες» στη βαθμολογία και μπορεί πλέον να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Διαβάστε περισσότερα.



    Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-0

    Με σημαντική ποσότητα… οξυγόνου γέμισε τα πνευμόνια του ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και ξέφυγε, έστω και προσωρινά, από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Μπάλαμπαν που ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 72’. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ο «Δικέφαλος του Βορρά» και διαμαρτύρεται δίκαια για πέναλτι του Τσότσαλιτς στον Αθανασιάδη στο 31’. Διαβάστε περισσότερα.



    Άρης-Ολυμπιακός 1-2

    Νίκη-τίτλου πήρε μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ολυμπιακός επικρατώντας 2-1 του Άρη! Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Νέτο, με το πρώτο του Τζεμπούρ φορώντας τα «ερυθρόλευκα» και ένα υπέροχο γυριστό του Φουστέρ γύρισε το ματς και εκτόξευσε στο +10 τη διαφορά του από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Διαβάστε περισσότερα.





    Η επόμενη αγωνιστική (23η)

    ΠΑΟΚ-Εργοτέλης (δεν έχει οριστεί ημερομηνία)

    Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου

    Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα (17:15)
    Καβάλα-Πανσερραϊκός (19:30)
    Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:30)

    Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου

    Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής (15:00)
    Ατρόμητος-Άρης (17:15)
    ΑΕΚ-Πανιώνιος (19:30)
    SKODA Ξάνθη-Λάρισα (19:30)
    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    Σελίδες