ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

14/2/11

Κανέλλη: Η κυβέρνηση γνώριζε

troktiko    Κανέλλη: Η κυβέρνηση γνώριζε«Καλά σχεδιασμένη επικοινωνιακή στρατηγική» χαρακτηρίζει η Λιάνα Κανέλλη την κόντρα κυβέρνησης – τρόικας…

Μιλώντας στον Realfm 97.8 και τον Νίκο … Χατζηνικολάου η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε πως ο Πρωθυπουργός γνωρίζει επ’ ακριβώς το τι υπογράφει ο υπουργός των
Οικονομικών και έκανε λόγο για «γενικευμένη υποκρισία».

«Μας πείραξε το στιλ και όχι η ουσία των όσων είπαν. Βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος. Δεν ξέρουμε τι καράβι έχουμε, σε τι φορτούνα είμαστε και προσπαθούμε να το σώσουμε. Από το 1991 μέχρι σήμερα έγιναν ιδιωτικοποιήσεις 10 δισ. ευρώ και τώρα μας ζητάνε 50 δισ. Το ξεπούλημα μετατρέπεται σε αξιοποίηση» τόνισε η κ. Κανέλλη.

Η βουλευτής του ΚΚΕ εστίασε στις συμβάσεις που έχει υπογράψει το ελληνικό δημόσιο με τις εταιρείες που κατασκευάζουν τους αυτοκινητοδρόμους και άφησε αιχμές για τις δηλώσεις Ρέππα μέσω του Realfm 97.8 ότι εάν δεν πληρώνονται τα διόδια δεν θα κατασκευάζονται νέοι δρόμοι.

«Άρα εγώ είμαι ο χρηματοδότης τους. Τότε γιατί δεν μου ανήκουν οι δρόμοι;» διερωτήθηκε η κ. Κανέλλη.

Σκωπτικό ήταν το σχόλιο που έκανε  ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει αλλαγή των εκπροσώπων της τρόικας στην Ελλάδα:

«Προτιμώ ο δήμιος να είναι βάρβαρος για να ξέρω πως να τον αντιμετωπίσω παρά να είναι δολοφόνος με αγγελικό πρόσωπο. Δεν με νοιάζει αν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης χρησιμοποιούν αποσμητικό» τόνισε χαρακτηριστικά.
troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες