14/2/11

Το Top Gear στην Αλβανία

Λήστεψαν την ALPHA BANK στην Αυλώνα και διέφυγαν από τους Αγίους Σαράντα στην Κέρκυρα με την «Καλλιόπη».
Δείτε το βίντεο
Οι τρεις «τρελοί παρουσιαστές» της δημοφηλής εκπομπής «Top Gear» του BBC, εισβάλουν σε Alpha Bank (!) στην Αυλώνα της Αλβανίας, τσεπώνουν το παραδάκι και την... κάνουν με τρία διαφορετικά οχήματα. Ο Κλάρκσον λοιπόν διαφεύγει με μια Mercedes, τον ακολουθεί ο Ρίτσαρντ Χάμοντ με μια Bentley, ενώ ο Τζμέις Μέι, ο... άμοιρος, παίρνει ένα Yugo!

Στη συνέχεια εξελίσσονται απίστευτες σκηνές γέλιου, με τον Κλάρκσον μάλιστα να ζητά από τους Αυλωνίσιους να του πουν το δρόμο για τους Αγίους Σαράντα. Στη συνέχεια ... γόης αστυνομικός με μηχανή τον παίρνει στο κυνήγι, ακολουθούν περισσότερα περιπολικά, μπλόκα, αλλά οι Κλάρκσον και Χάμοντ καταφέρνουν να φτάσουν στους Αγίους Σαράντα, μπήκαν στην «Καλλιόπη» του Τσάβου από το Φοινίκη και διαφεύγουν για την Κέρκυρα.

Ο Μέι, δυστυχώς, δεν πρόλαβε! Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το μπλόκο που έστησαν οι αστυνομικοί... έπεσε στον γκρεμό του Λογαρά.

Συμπέρασμα: Ποτέ μη πάτε να ξεφύγετε από ληστεία με Yugo! Και φυσικά να έχετε κοιτάξει προηγουμένως τα δρομολόγια των πλοίων.
Οι Αλβανοί, που ενθουσιάστηκαν με την ιδέα ότι θα γυριστεί στον χώρα τους η ποιο δημοφιλής εκπομπή αυτοκινήτων, προβάλλοντας τη χώρα τους σε όλο τον κόσμο (την εκπομπή βλέπουν πάνω από 100 εκ. τηλεθεατές), τελικά ξίνισαν, καθώς αυτά που πρόβαλλαν οι παρουσιαστές ήταν οι εγκληματικότητα των Αλβανών, ο τρόπος που κλέβουν τα αυτοκίνητα και το ανύπαρκτο οδικό δίκτυο.  

borioipirotis.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες