ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

16/2/11

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ : 16/02/2011




«Χτυπάει» με 24 γκολ στο ντέρμπι




    «Χτυπάει» με 24 γκολ στο ντέρμπι
    Ένα τρικ για να «χτυπήσει» την άμυνα του Παναθηναϊκού ετοιμάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι του Σαββάτου. Ο Ισπανός προπονητής σχεδιάζει να παρατάξει τους Φουστέρ, Ριέρα και Μιραλάς, οι οποίοι έχουν σκοράρει συνολικά 23 φορές φέτος, πίσω από τον Τζεμπούρ, ώστε να αναστατώσει τους «πράσινους». Μεγάλο πριμ ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Συντηρητικά για να επανέλθει η φρεσκάδα στους βασικούς. 
    Οι τρεις… δεξιοφύλακες
    Τον αντικαταστάτη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος πολύ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι του Σαββάτου, ψάχνει να βρει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Τρεις οι υποψήφιοι για την δεξιά πλευρά της επίθεσης. Ατελείωτο «σκάουτινγκ» του Ολυμπιακού από τον Πορτογάλο τεχνικό. 

    Απομακρύνεται…
    Κάθε μέρα και πιο μακριά από την ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκεται ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Χτες έληξε το τελεσίγραφο που είχε δώσει στην ΑΕΚ ο Αργεντινός επιθετικός και αφού δεν προέκυψε κάτι, στρέφει πλέον την προσοχή του σε άλλες ομάδες, ακόμα και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δουλειά για να αντιστραφεί το κλίμα από τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα ζήτησε ο Μανόλο Χιμένεθ από τους παίκτες του. 

    ΠΗΓΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    Σελίδες