ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

16/2/11

Γκάφα ολκής από ΟΑΣΑ


Με τα παλιά εισιτήρια ανά χείρας, δεκάδες επιβάτες έσπευσαν στο μετρό Συντάγματος να κάνουν την προβλεπόμενη ανταλλαγή με τα καινούργια και ακριβότερα. Ουρές ταλαιπωρίας. Κανένα μηχανισμός στήριξης. Παράπονα επιβατών από την τρίωρη καθυστέρηση

|
Οι επιβάτες φαίνεται ότι έχουν εισέλθει σε νέο γύρο ταλαιπωρίας, καθώς τα εκδοτήρια εξυπηρέτησης είναι ελάχιστα και οι υπεύθυνοι υπάλληλοι αδυνατούν να ανταποκριθούν άμεσα στο καθήκον τους.
«Η ουρά κοντεύει να φτάσει στις αποβάθρες», σημειώνουν αρκετοί από τους επιβάτες που από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στήθηκαν στο Σύνταγμα για αλλαγή των παλιών εισιτηρίων τους, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για φοβερή καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση, με αποτέλεσμα να χάνουν χρόνο από τις δουλειές τους.
«Είμαστε από τις 8 το πρωί και η ώρα έχει πάει 10 και ακόμα περιμένουμε», διαμαρτύρονται άλλοι επιβάτες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και για διάστημα 1,5 μήνα, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 1η Απριλίου, τα παλαιά εισιτήρια θα ανταλλάσονται με ισόποσης αξίας νέα εισιτήρια.
Η ανταλλαγή γίνεται στα παρακάτω σημεία :
* Στα γραφεία του ΟΑΣΑ, Μετσόβου 25, στο ισόγειο του κτηρίου, από τις 08:00 μέχρι τις 13:30.
* Στους σταθμούς του μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ από τις 08:00 μέχρι τις 13:30.
Έως τις 14 Φεβρουαρίου επιτρέπονταν στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας τα παλιά εισιτήρια προ αυξήσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες