ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

20/2/11

Φτου σας! Σκοτώσατε το ποδόσφαιρο



ΤΕΛΟΣ Ο ΣΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ.
Φτου σας! Σκοτώσατε το ποδόσφαιρο
Αυτά που έγιναν στο Καραισκάκη ήταν απλά η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι αυτό το σκέφτονται να έρθουν μεγάλοι παίκτες. Γι αυτό στην Ευρώπη πατώνουμε. Γι αυτό τα γήπεδα είναι άδεια. Γι αυτό πάμε κατά διαόλου!

Κρίμα, γιατί με τέτοια "ντου" στους αγωνιστικούς χώρους, διώχνουμε παιχταράδες σαν τον Σισέ.
Και το χειρότερο; Όταν αύριο θα ρωτήσουν τον Σισέ στην πατρίδα του γιατί έφυγες από την Ελλάδα, τι θα απαντήσει;Ότι δεν ήταν καλός ο μουσακάς;
Ντροπή μας!
Μόνο απογοήτευση μπορεί να νιώθει ένας υγιής φίλαθλος, βλέποντας αυτές τις εικόνες ξεφτίλας, που εκτυλίχθηκαν στο στάδιο Καραισκάκη.
Και το καλύτερο; Αυτοί που μπήκαν μέσα και κυνήγησαν τον Σισέ, είναι σίγουρο ότι νιώθουν περήφανοι αυτή την ώρα που τον χτύπησαν.Και θα το διηγούνται στις παρέες τους.
Φτου σας! Ξεφτιλίσατε τους εαυτούς σας, την ομάδα σας, και το ποδόσφαιρο.
Φάουλ και μάλιστα για κόκκινη κάρτα και οι δηλώσεις του Μαρινάκη. Υποτίθεται ότι μαζί με τον Πατέρα, ήθελαν την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.
Αν η σημερινή εικόνα ήταν το ζητούμενο, τότε μπράβο, πετύχατε τον στόχο.
Κι ο στόχος ήταν να σκοτώσετε το ποδόσφαιρο.
Και η μέρα που θα παρακαλάτε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, δεν είναι μακριά!
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΣΕ
«Σήμερα είδαμε πια ήταν η καλύτερη ομάδα, όλοι το γνωρίζουμε και όλοι ξέρετε ότι το δεύτερο γκολ που πετύχαμε ήταν έγκυρο. Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού δεν ήταν έγκυρο θα μιλήσω προσωπικά γιατί πονάει η κάρδια μου. Όταν υπέγραψα, ήρθα εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Όλα όσα γίνονται μου τα είχαν πει αλλά δεν τα πίστεψα. Αυτοί είναι οι τελευταίοι μήνες που με βλέπετε στην Ελλάδα».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες