19/2/11

Ραβασάκι από την Εφορία


Φορολογικές εκκρεμότητες εντόπισε το TaxisNet. Περίπου 590.000 φορολογούμενοι καλούνται άμεσα να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποθέσεις. Απειλούνται με αυτόφωρο και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών

Κλήση από την Εφορία θα λάβουν 590.000 φορολογούμενοι οι οποίοι μαζί με το έντυπο της φορολογικής δήλωσης του 2011 θα πρέπει να εξοφλήσουν άμεσα τις οφειλές τους, διαφορετικά απειλούνται με άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών, κατασχέσεις ακινήτων, ενώ πιθανόν να ενεργοποιηθεί ακόμη και το Αυτόφωρο, όταν θα ισχύσουν οι διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.

Στο έντυπο Ε1 που θα παραλάβουν, θα υπάρχει ειδική σημείωση με το ποσό της οφειλής και κλήση για την άμεση τακτοποίησή της, καθώς οι 590.000 φορολογούμενοι έχουν εντοπιστεί μέσω του Taxisnet, έπειτα από ηλεκτρονικές διασταυρώσεις.
Αυτό σημαίνει ότι με όποιον τρόπο και να αποστείλουν τη δήλωσή τους, είτε ηλεκτρονικά, είτε ταχυδρομικά, ο εφοριακός θα βλέπει πάνω στο έντυπο ότι χρωστούν, καθώς και το ακριβές ποσό της οφειλής τους, συνεπώς θα είναι δύσκολο να αποφύγουν την πληρωμή του.
Τέτοιες οφειλές μπορεί να είναι από ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος, φόρο μισθωτών υπηρεσιών, καθώς και κλήσεις της Τροχαίας.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες