ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

27/2/11

Μάχες για τα πλέι-οφ


Μάχες για τα πλέι-οφ
Οι μάχες για την τελική κατάταξη στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Εργοτέλη, ο ΠΑΟΚ με την Καβάλα στην Τούμπα και ο Άρης στο ‘’AEL FC ARENA’’ με την Λάρισα. Την παραμονή του παίζει σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Όλοι οι αγώνες του σημερινού προγράμματος της Σούπερ Λίγκας ζωντανά από τον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και το www.sport-fm.gr...

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Κυριακή, 27/2

Λάρισα-Άρης (19:30)

Κανείς τους δεν έχει περιθώριο για απώλειες. Από την μία η ΑΕΛ, η οποία έχει μείνει με την ελπίδα -αν χάσει τότε ίσως θα χάσει κι αυτήν- για να παραμείνει στην κατηγορία και από την άλλη ο ευρωπαίος Άρης, που μετά την περιπέτεια στο Μάντσεστερ, γλυκάθηκε και γνωρίζει ότι αν συνεχίσει να χάνει βαθμούς στην πατρίδα με τον ίδιο ρυθμό, τότε του χρόνου θα παρακολουθεί από τον καναπέ του το Europa League.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)
Γήπεδο: AEL FC ARENA

Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης (15:00)

Όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν, τόσο για τον Πανσερραϊκό όσο για τον Αστέρα, είναι "τελικοί". Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει μόνο με την ελπίδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αν χάσουν θα πρέπει κι αυτοί από την πλευρά τους να αρχίσουν να συμβιβάζονται με την ιδέα του υποβιβασμού. Άλλο ένα ματς της 24ης αγωνιστικής στο οποίο χωράνε όλα τα κλισέ...

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών

Εργοτέλης-ΑΕΚ (17:15)

Απ’ έξω "κούκλα" και από μέσα… "πανούκλα" έχει γίνει η ΑΕΚ. Η ομάδα που ανατρέπει καθιερωμένα και παροιμίες, δοκιμάζεται στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη που έχει κάθε δικαίωμα λόγω της θέσης του στον βαθμολογικό πίνακα να… προσανατολίζεται ευρωπαϊκά. Βέβαια, για να φύγει από την Κρήτη νικήτρια η Ένωση, θα πρέπει πρώτα να βγάλει από το μυαλό της τον στόχο του Κυπέλλου (την ερχόμενη Τετάρτη παίζει με τον ΠΑΟΚ).

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

ΠΑΟΚ-Καβάλα (17:15)

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», έχοντας γλυκόπικρη γεύση στο στόμα από τον τρόπο που αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Europa League, φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Καβάλα στην Τούμπα. Από τη μία ο Χάβος που, εκτός από την κούραση των παικτών του, έχει να διαχειριστεί και το γεγονός ότι την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα του δίνει αγώνα για το Κύπελλο με την ΑΕΚ και από την άλλη ο Κάσπερτσακ που προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των "αργοναυτών", οι οποίοι τον τελευταίο καιρό δείχνουν «ξεφουσκωμένοι».

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Γκαγκάς (Λάρισας), Τρύφων (Δράμας)
Γήπεδο: Τούμπα

Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30)

Το ματς που εβδομάδες πριν το πρώτο σφύριγμά του έχει συζητηθεί όσο λίγα στη φετινή κούρσα της Σούπερ Λίγκας. Ο Πανιώνιος που «διψάει» για βαθμούς υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό χωρίς όμως να έχει στη διάθεσή του τα δύο πολύτιμα –και «ερυθρόλευκα»- όπλα του, τον Κώστα Μήτρογλου και τον Μιχάλη Γκαλίτσιο.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νιας), Ευθυμιάδης (Πιερίας)
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Σάββατο, 26/2

Ηρακλής-SKODA Ξάνθη 1-1

Την ώρα που οι εφιάλτες και τα σενάρια του υποβιβασμού καραδοκούσαν, ο «Άη» Ντάνι(ς) έσωσε την παρτίδα για τον Ηρακλή, αφού ισοφάρισε στο 93’ σε 1-1 κόντρα στην Ξάνθη στο «Καυτανζόλειο». Έχοντας τον «βράχο» Γκσπούρνινγκ σε μεγάλη μέρα, οι Ακρίτες διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από την αποβολή του Φλίσκα στο 58’. Διαβάστε περισσότερα.



Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου 1-3

Πιο κοντά στον στόχο της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου, που νίκησε με σκορ 3-1 εκτός έδρας την Κέρκυρα. Ιδανικό το ντεμπούτο του Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο των φιλοξενούμενων που είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Σολάκη, ο οποίος σκόραρε δυο φορές (4΄, 23΄). Ο Μπρέσκα στο 27ο λεπτό έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του Βόλου, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Καλαντζής. Διαβάστε περισσότερα.



Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-1

Πολύ νωρίς αποδείχθηκε για να ξεχάσει το «Καραϊσκάκη» ο Παναθηναϊκός! Η φωνή διαμαρτυρίας των 35.000 φίλων του -αντί να «ξυπνήσει»- κράτησε στην περασμένη βδομάδα τους «πράσινους» και ο εξαιρετικός Ατρόμητος τους απέσπασε δικαιότατο πόντο (1-1) στο… αναβράζον ΟΑΚΑ! Διαβάστε περισσότερα.




Το πρόγραμμα της επόμενης (25ης) αγωνιστικής

Σάββατο 5/3

Ολυμπιακός Βόλου- Πανσερραϊκός (17:15)
SKODA Ξανθη- Κέρκυρα (17:15)
Άρης- Ηρακλής (19:30)

Κυριακή 6/3

Ολυμπιακός- Εργοτέλης (15:00)
Καβάλα- Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Λάρισα- Παναθηναϊκός (17:15)
Ατρόμητος- Πανιώνιος (17:15)
ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (19:30)

/www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες