ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

27/2/11

Παράπλευρη απώλεια


Έτοιμη να επιστρέψει στη χώρα της φέρεται η Ουκρανή νοσηλεύτρια του Λίβυου ηγέτη, σοκαρισμένη από την κατάσταση που επικρατεί στη Λιβύη. Δείτε τι δηλώνει η κόρη της Τατιάνα

Η πρωτοφανής βιαιότητα με την οποία το λιβυκό καθεστώς καταστέλλει τις λαϊκές διαδηλώσεις, φαίνεται πως έχει και... παράπλευρες απώλειες.
Έτσι λοιπόν, η  "χυμώδης" ουκρανή νοσηλεύτρια του λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι που πάντα τον συνόδευε, σύμφωνα με τα αμερικανικά διπλωματικά τηλεγραφήματα που έδωσε στη δημοσιότητα ο ιστότοπος WikiLeaks, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα της, όπως δήλωσε η κόρη της σε συνέντευξή της.
Σύμφωνα με τα τηλεγραφήματα που δημοσιοποίησε ο WikiLeaks μία μικρή ομάδα ουκρανών νοσηλευτριών περιθάλπτει τον συνταγματάρχη Καντάφι και ο λίβυος ηγέτης "δεν μπορούσε να ταξιδέψει" χωρίς μία από αυτές, η οποία περιγράφεται ως "μία χυμώδης ξανθιά" με το όνομα Γκαλίνα Κολοτνίτσκα.
Ένα τηλεγράφημα, το οποίο εστάλη από την αμερικανική πρεσβεία στην Τρίπολη αφού οι αμερικανοί αξιωματούχοι συζήτησαν τις διευθετήσεις για το ταξίδι του Καντάφι στη Νέα Υόρκη το 2009, υπογράμμιζε ότι ο Καντάφι ταξίδευε πάντα με την Κολοτνίτσκα.
Ο Λίβυος ηγέτης "βασίζεται εδώ και χρόνια στην ουκρανή νοσηλεύτριά του Γκαλίνα Κολοτνίτσκα, η οποία περιγράφεται ως χυμώδης ξανθιά", ανέφερε άλλο τηλεγράφημα."Δεν μπορεί να ταξιδέψει χωρίς εκείνη διότι γνωρίζει τη ρουτίνα του", πρόσθετε.
Η κόρη της νοσηλεύτριας, Τατιάνα, δήλωσε στην ουκρανική εφημερίδα "Segodnya" ότι η μητέρα της έχει σοκαριστεί από τις βιαιότητες που σημειώνονται στη Λιβύη και σκοπεύει να επιστρέψει στην Ουκρανία.
"Η μαμά με πήρε τηλέφωνο χθες. Μου είπε ότι είναι στην Τρίπολη. Υπάρχουν πυροβολισμοί, συγκρούσεις, όλα όσα δείχνει η τηλεόραση", δήλωσε η Τατιάνα. "Μιλούσε ήρεμα και μου είπε ότι θα επιστρέψει σύντομα", πρόσθεσε.
Ανέφερε μάλιστα πως δε γνωρίζει αν αυτή τη στιγμή η μητέρα της βρίσκεται στο πλευρό του Καντάφι. "Μοίαζει να μην εμπιστεύεται τους Λίβυους", είπε χαρακτηριστικά.
news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες