ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

26/2/11

Εχθρική για Σαμαρά ιδιωτική και κρατική Τηλεόραση

Για κραυγαλέα μεροληψία εις βάρος της Ν.Δ. κατηγόρησε χθες την κρατική Τηλεόραση, αλλά και τα ιδιωτικά κανάλια ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης. Ειδικά για τη δημόσια Τηλεόραση, μεταξύ άλλων, καυτηρίασε την απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ να μην μεταδοθεί σε κεντρικό δελτίο η ομιλία του κ. Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα με το επιχείρημα, μεταξύ άλλων, ότι ο χρόνος ήταν περιορισμένος λόγω αθλητικής μετάδοσης. Ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι η Ν.Δ. διαμαρτυρήθηκε στους πολιτικούς προϊσταμένους της ΕΡΤ και κατήγγειλε ότι σε πολλές περιπτώσεις οι θέσεις του προέδρου του κόμματος προβάλλονται σε συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης «κουτσουρεμένες» σε βαθμό, όπως είπε, που ουδείς καταλαβαίνει ποιο είναι το μήνυμά του. «Βγάζει μάτι. Η αδικία σε βάρος της Ν.Δ. είναι προκλητική. Το φαινόμενο ενός
βολικού για την κυβέρνηση και εχθρικού για τη Ν.Δ. μιντιακού περιβάλλοντος είναι κοινά αντιληπτό, το αντιλαμβάνονται όλοι», τόνισε, προσθέτοντας πως «θέματα, γεγονότα, επεισόδια που θίγουν την κυβέρνηση, απουσιάζουν από τα δελτία ειδήσεων, την ώρα που καίριας σημασίας δηλώσεις των στελεχών μας χάνονται». Δεσμεύτηκε, μάλιστα, πως θα επανέλθει τη Δευτέρα, με περισσότερα στοιχεία.
Ο κ. Μιχελάκης, σχετικά με το σενάριο πρόωρων εκλογών, τόνισε πως «η προσφυγή σε πρόωρες εκλογές σημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ θέλει να αποδράσει για να βγει από τα αδιέξοδα της πολιτικής του». Επεσήμανε, πάντως, πως η Ν.Δ. είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο: «Όποτε τις αποφασίσουν είναι καλοδεχούμενες. Δεν τις φοβόμαστε, είμαστε έτοιμοι και τις περιμένουμε». Όσο για την πηγή προέλευσης αυτών των σεναρίων, σημείωσε ότι «όλα τα σενάρια για πρόωρες εκλογές -όπως έχει πει και ο κ. Σαμαράς- μόνοι τους τα διαρρέουν από την κυβέρνηση, μόνοι τους τα διαψεύδουν και μόνοι τους τα επαναφέρουν».
Αναφερόμενος στην προχθεσινή συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, είπε ότι «ο πρωθυπουργός γύρισε με άδεια τα χέρια από τη Γερμανία. Είχαν χαμηλώσει πολύ τον πήχυ και τελικά κατάφεραν να περάσουν από κάτω για μία ακόμη φορά», ανέφερε δηκτικά ο εκπρόσωπος της Ν.Δ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
adesmeytos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες