ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

3/3/11

Δάκρυα, ιδρώτας, Σκάρλετ και Βεργκάρα


Μερικές από τις πιο σέξι σταρ του πλανήτη ένωσαν τις δυνάμεις τους στην εκπομπή "Tζίμι Κιμέλ Live". Ο παρουσιαστής αφού τις σατίρισε ανελέητα, τις έβαλε μεταξύ άλλων να κάνουν σεξ με μπάλες γυμναστικής. Δείτε το βίντεο (Vid)

Όταν ακούμε για talk Show, σταρ και εκπομπές με όργανα γυμναστικής, αυτό που μας έρχεται στο μυαλό είναι κρύα αστεία, ατέλειωτα χασμουρητά, σφίκτες και σνομπ τύποι, που πιστεύουν ότι πρέπει να τους ραίνουμε με ροδοπέταλα.

Αυτά στην Ελλάδα, όπου οι εγχώριοι "σταρ", οφείλουν κάθε στιγμή να αποδεικνύουν ότι τους έστειλε ο θεός επειδή μας λυπήθηκε, ο αυτοσαρκασμός των παρουσιαστών αρχίζει και τελειώνει στο "εγώ αυτοσαρκάζομαι" (όποιος πει το αντίθετο θα φάει μήνυση) και talk Show σημαίνει ένας παρουσιαστής και πέντε πολιτικοί και στις γιορτές, ένας παρουσιαστής που λιβανίζει έναν καλλιτέχνη και την ορχήστρα του (playback).
Στην Αμερική όμως, μπορεί ένα talk Show να έχει ως θέμα τη γυμναστική, να μαζέψει μερικές από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο και να τις βάλει να τσαλακώσουν την εικόνα τους τόσο, ώστε να καταργήσουν ακόμα και τη σάτιρα.
Πρόκειται για το σόου του Αμερικανού κωμικού Τζίμι Κιμέλ και παρουσιαστή της εκπομπής "Τζίμι Κιμέλ Live", ο οποίος με τον μοναδικό του τρόπο είπε να ασχοληθεί με τη γυμναστική.
Με τον κίνδυνο να μην διαβάσετε λέξη από εδώ και κάτω αναφέρουμε ότι φώναξε μεταξύ άλλων την Σκάρλετ Γιόχανσον, την Τζέσικα Μπιελ, τη Λίντσεϊ Λόχαν, τη Τζέσικα Άλμπα (ακόμα να πατήσετε το βίντεο;), την Έβα Λονγκόρια και άλλες "καυτές υπάρξεις".
Ο παρουσιαστής σκαρφίστηκε μια νέα άσκηση, βάζοντας τις σέξι σταρ να κάνουν... σεξ με τις μπάλες γυμναστικής και φωνάζοντάς τους να τις αφήσουν έγκυες τις μπάλες!
Μάλιστα διακωμωδεί το στυλ της καθεμιάς από αυτές, παρουσιάζοντας για παράδειγμα ως χαζή ξανθιά τη Γιόχανσον και ως κλαψιάρα την Τζέσικα Άλμπα!
Τα κορίτσια συμμετέχουν στην πλάκα και δείχνουν να το διασκεδάζουν αφάνταστα,  ακολουθώντας πιστά τις εντολές του. Το αποτέλεσμα είναι σέξι και διασκεδαστικό.
Δείτε το βίντεο.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες