ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

28/3/11

«Θα προκριθούμε απευθείας»

«Θα προκριθούμε απευθείας»

Την πεποίθησή του ότι η Εθνική Ελλάδας θα τερματίσει στην πρώτη θέση του έκτου προκριματικού ομίλου και θα εξασφαλίσει την απευθείας πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2012 εξέφρασε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα των αποδυτηρίων, αλλά και το επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάζει η «Γαλανόλευκη».


Αναλυτικότερα ένα μέρος όσων δήλωσε στην εφημερίδα “Εξέδρα”, ο Έλληνας μπακ:

Για το γκολ με τη Μάλτα:
«Κάθε γκολ είναι σημαντικό. Ιδιαίτερα, όμως, αυτά που κρίνουν το αποτέλεσμα. Για εμάς αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Ξέραμε ότι η Κροατία είχε χάσει από τη Γεωργία και θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη με τη Μάλτα. Την πήραμε έστω στο τέλος και συνεχίζουμε».

Για το τι ένιωσε μόλις σκόραρε:
«Λύτρωση, χαρά, ξέσπασα».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα:
«Η χαρά μας ήταν μεγάλη. Ανεξάρτητα από το αν ο αντίπαλος ήταν θεωρητικά εύκολος. Έτσι όπως ήρθε η νίκη με γκολ στο 94’ και παίζοντας με δέκα παίκτες, ήταν πολύ μεγάλη. Και μάλιστα, σε έναν αγώνα που δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να το λέμε αυτό, να είμαστε αυστηροί με τους εαυτούς μας».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα:
«Το λέμε όλα τα παιδιά και είναι η αλήθεια. Η ομάδα είναι καινούργια. Με νέο σύστημα και νέο προπονητή. Και μάλιστα, σε μια διοργάνωση στην οποία δεν υπάρχει πίστωση χρόνου, χρειαζόμαστε την ουσία, τα αποτελέσματα. Μετράνε, λοιπόν, περισσότερο οι τρεις βαθμοί και όχι τόσο το θέαμα. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του προπονητή, να παίζουμε αυτό που θέλει. Όμως δεν είναι εύκολο. Η Εθνική συγκεντρώνεται αραιά. Στην Ελλάδα, σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, βιαζόμαστε. Χρειάζεται υπομονή, πολλή δουλειά και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

Για την κατάσταση στον όμιλο:
«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά από θέση ισχύος. Στους αγώνες Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου, με Ισραήλ και Λετονία εκτός και με Κροατία εντός, θα κριθεί η πρόκριση. Εκεί θα την πάρουμε, είναι εφικτή η πρώτη θέση. Ο όμιλος είναι ασταθής, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος εμείς θα προκριθούμε απευθείας στα τελικά του Euro».
/www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες