ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

26/3/11

Η Ώρα της Γης


Για 60 λεπτά οι Έλληνες κατεβάζουν τους διακόπτες το βράδυ του Σαββάτου, στα πλαίσια της "Ώρας της Γης". Για τρίτη χρονιά συμμετέχει η χώρα μας. Συγκέντρωση υπογραφών από την WWF


Για τρίτη χρονιά, οι Έλληνες συμμετέχουν στην «Ώρα της Γης» και καλούνται να «κατεβάσουν τον διακόπτη» για μία ώρα, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την προσπάθεια αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.
Στις 8:30 μ.μ., το Σάββατο, το ελληνικό παράρτημα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για την προστασία του περιβάλλοντος WWF καλεί τους συμμετέχοντες να δεσμευτούν για μία δράση εξοικονόμησης ενέργειας.

Οι πολίτες, οι συναρμόδιοι φορείς, η τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και ο επιχειρηματικός κόσμος που συμμετέχουν θα σβήσουν τα φώτα στον χώρο όπου βρίσκονται για 60 λεπτά.
Η WWF ευελπιστεί μάλιστα να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερες συμμετοχές σε σχέση με πέρυσι, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση του αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, έχει μάλιστα δημιουργηθεί και ειδική ιστοσελίδα στο wwf.gr/earthhour, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει ατομική "υπο-σελίδα" με προσωπική σφραγίδα, μέσα από την οποία θα συγκεντρώνονται υπογραφές.
news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες