ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

26/3/11

Να κάνει το καθήκον της


Να κάνει το καθήκον της
Τη νίκη που θα τη διατηρήσει, τουλάχιστον, δεύτερη στον έκτο προκριματικό όμιλο του Euro 2012, ψάχνει σήμερα (21:30, MEGA/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) η Εθνικής Ελλάδας στο Τα’κάλι κόντρα στη Μάλτα. Επιθετικά από το πρώτο λεπτό ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος να μπουν οι διεθνείς, ώστε να «καθαρίσουν» όσο το δυνατόν γρηγορότερα την υπόθεση νίκη.

Κόντρα στην ουραγό ομάδα του ομίλου, η οποία μάλιστα δεν έχει καταφέρει να πάρει έστω κι έναν βαθμό ακόμα, το μόνο ζητούμενο δεν μπορεί να είναι άλλο από τη νίκη, για μια ομάδα που στοχεύει στην πρωτιά. Ο Φερνάντο Σάντος, ωστόσο, ξέρει τι «παγίδες» μπορεί να κρύβει ένας τέτοιος αγώνας και για τον λόγο αυτό έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του να μην χαλαρώσουν ούτε ένα λεπτό. Άλλωστε οι διεθνείς αναμένεται να βρουν μπροστά τους ένα αμυντικό τείχος από τους αντιπάλους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Ο Πορτογάλος προπονητής προτίθεται να παρατάξει τη «Γαλανόλευκη» με επιθετικές τάσεις και στόχο να κλείσει τη Μάλτα από νωρίς στην άμυνά της, ώστε να σκοράρει στα πρώτα λεπτά και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Η ανάπτυξη των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και η σωστή κυκλοφορία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο σημερινό παιχνίδι και για το λόγο αυτόν, άλλωστε ο ομοσπονδιακός τεχνικός έριξε πάνω τους το βάρος των προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες.

Σχηματικά, ο Σάντος θα χρησιμοποιήσει, όπως έχει δείξει, το 4-2-3-1 με τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Τζαβέλλα και Τοροσίδη στα άκρα της άμυνας και τους Αβραάμ Παπαδόπουλο-Παπασταθόπουλο ως σέντερ μπακ. Κεντρικοί μέσοι θα είναι οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, με τους Σαμαρά, Λυμπερόπουλο και Νίνη, να συνθέτουν την τριπλέτα από τα αριστερά προς τα δεξιά που θα υποστηρίζει τον μοναδικό προωθημένο, Σαλπιγγίδη.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες