26/3/11

Αυτή είναι η Ελληνίδα που μάγεψε τον ΚαντάφιΗ ελληνοϊταλίδα ηθοποιός, Κλειώ Έβανς έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την ακαταμάχητη ομορφιά της. Είναι ψηλή, όμορφη, γοητευτική και πετυχημένη ηθοποιός. Μια γυναίκα που ξέρει πολύ καλά πώς να μένει αξέχαστη στους θαυμαστές της αλλά και σε όσους τη βλέπουν για πρώτη φορά.

Αυτή είναι η Ελληνίδα που μάγεψε τον Καντάφι
Ακόμη και ο Μουαμάρ Καντάφι, όταν την είδε, εντυπωσιάστηκε τόσο από το ταμπεραμέντο της, που την ξεχώρισε αμέσως μέσα σε 500 πανέμορφες καλλονές, στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενισχυθεί η ιταλολιβυκή φιλία μέσω της... στρατολόγησης ευειδών υπάρξεων.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια. Η εντυπωσιακή Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός είχε επιλεγεί μέσω casting από το πρακτορείο Hostess web, το οποίο είχε αναλάβει να βρει και να στείλει τις εντυπωσιακότερες κοπέλες σε «εκπαιδευτικά», όπως είχαν χαρακτηριστεί, ταξίδια στη Λιβύη προκειμένου να γνωρίσουν την κουλτούρα της χώρας και να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στην Ευρώπη.
Περίπου 500 καλλονές φιλοξενήθηκαν τότε με έξοδα του Καντάφι και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από αυτόν τις διδαχές του Κορανίου. Μάλιστα, τρεις από τις 500 ασπάστηκαν το Ισλάμ προκαλώντας αίσθηση στην κοινή γνώμη. Από τότε η Κλειώ συνάντησε τον Μουαμάρ Καντάφι άλλες πέντε φορές, αφού το πρακτορείο της την έστελνε στις ομαδικές κατηχήσεις περί Ισλάμ που οργάνωνε ο Λίβυος πρόεδρος, με σκοπό να προσηλυτίσει εκατοντάδες... μινιφορούσες αιθέριες υπάρξεις.
Μάλιστα, σε μία από αυτές τις συναντήσεις ο Καντάφι πλησίασε την εκρηκτική μελαχρινή και της πρότεινε να ασπαστεί το Κοράνι, κάτι που εκείνη απέφυγε εξηγώντας του ότι είναι και θέλει να παραμείνει χριστιανή ορθόδοξη. Οι συναντήσεις τους στη Ρώμη και στη Λιβύη τον Μάρτιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2010 κατέστησαν γνώριμη τη φιγούρα της στα μάτια του σκληροπυρηνικού ηγέτη. Μάλιστα της μετέφερε την πρόταση γάμου εκ μέρους του αγαπημένου ανιψιού του, ο οποίος ήταν ακόμη ένας «σκλάβος» της ομορφιάς της.
Για να επισφραγίσει τη φιλία του μαζί της ο Μουαμάρ Καντάφι σε ένα από τα ταξίδια του αποφάσισε να δωρίσει στην πανέμορφη Κλειώ Εβανς κάτι που όταν θα το φοράει, θα την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή. Ενα εντυπωσιακό χρυσό μενταγιόν δεμένο με διαμάντια, στο κέντρο του οποίου βρίσκεται το πρόσωπό του ήταν πραγματικά ό,τι πιο πολύτιμο της είχαν χαρίσει μέχρι εκείνη την ώρα.
Η ίδια το δέχτηκε και από τότε δεν ήταν λίγες οι φόρες που στόλισε το πανέμορφο μπούστο της με το πανάκριβο κόσμημα. Αυτό που τη συγκίνησε ιδιαίτερα ήταν το ότι αυτό το συγκεκριμένο δώρο ο Καντάφι το έδινε μόνο σε πρόσωπα που εκείνος είχε επιλέξει να φορούν κάτι δικό του.


  

/www.newstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες