29/3/11

Το παιδικό πάρκο των οργίων


Οι κρυφές κάμερες σε παιδικό πάρκο με πισίνες στο Ιλινόις αποκάλυψαν τις ξέφρενες νύχτες και μέρες των εργαζομένων. Αστυνομικοί είδαν από σεξουαλικά όργια, μέχρι κατανάλωση αλκοόλ από παιδιά. Κατηγορίες και για κλοπές (Vid+Pics)

Σόδομα και Γόμορα σε παιδικό πάρκο με  πισίνες και νεροτσουλήθρες στο  Κούκ Κάουντι του Ιλινόις των ΗΠΑ.
Οι  κρυφές κάμερες ασφάλειας αποκάλυψαν τις δραστηριότητες του προσωπικού εν ώρα εργασίας!
Σεξουαλικά όργια, παράνομη κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από ανήλικους, κλοπή των ταμείων ήταν μερικά από τα ανδραγαθήματα των εργαζομένων.

 Με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη, έως τώρα έχει γίνει γνωστό ότι συμμετείχαν 17 εργαζόμενοι, ναυαγοσώστες, ταμίες ακόμα και ένας επόπτης.
Η απάτη μόνο από τις κλεμμένες χρεωστικές κάρτες υπολογίζεται στα 210 χιλιάδες δολάρια. Ήδη, ένας εργαζόμενος έχει συλληφθεί με την κατηγορία παροχής αλκοόλ σε ανήλικους.

 Η έρευνα ξεκίνησε όταν κάποιοι εργαζόμενοι παρατήρησαν ότι είχαν κλαπεί χρήματα από τις εγκαταστάσεις. Άμεσα η ασφάλεια  παρακολούθησε 120 ώρες με πλάνα του περασμένου Αυγούστου και  Σεπτεμβρίου και ανακάλυψε τι συνέβαινε στο πάρκο
Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή,  Πάτρικ Μπλάνσαρντ, τα πλανά  δείχνουν εργαζομένους να κάνουν σεξ , να καταναλώνουν και να παρέχουν  αλκοολούχα ποτά σε ανηλίκους, να χαλαρώνουν και να κοιμούνται για ώρες.
news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες