ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

29/3/11

«Όχι» Αντώνη Σαμαρά στα σενάρια συγκυβέρνησης

«Όχι» στα σενάρια συγκυβέρνησης και τις «θεόσταλτες εξωθεσμικές λύσεις», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.
«Είμαστε έτοιμοι για εκλογές οποτεδήποτε κι αν γίνουν», διεμήνυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ξεκαθάρισε: «Δεν θα δεχθώ συγκυβέρνηση με
ένα ΠΑΣΟΚ που δεν μπορεί να τα βρει ούτε με τον εαυτό του, ούτε συμπράξεις με όσους στήριξαν το μνημόνιο, ούτε θα προσφέρω συναίνεση σε θεόσταλτες εξωθεσμικές λύσεις». «Εκλέχτηκα για να τα αλλάξω όλα και για να δώσω ελπίδα στον ελληνικό λαό. Δεν παίζω μικροκομματικά παιχνίδια, δεν χρωστάω σε κανένα παρά μόνο να δώσω ελπίδα στον ελληνικό λαό. Αντιλαμβάνομαι και τις μνήμες και τους δισταγμούς», πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το ΛΑ.Ο.Σ.. «Δεν με απασχολούν», τόνισε, «οι επίδοξοι ενοικιαστές μίας ανύπαρκτης πολυκατοικίας».
Ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε και στις φήμες των τελευταίων ημερών περί εσωκομματικών προβλημάτων, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «Την ώρα που η πολιτική μας κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα, την ώρα που στην Ευρώπη έδινα αγώνα για την Ελλάδα, την ώρα που η κυβερνητική πολιτική κυλάει σε νέα αδιέξοδα και το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, την ώρα που ετοιμάζουμε την πρότασή μας για την οικονομία που θα αποτελέσει εναλλακτική λύση, κάποιοι υστερόβουλα και άκομψα προσπαθούν να εμφανίσουν ότι υπάρχουν προβλήματα στο εσωτερικό της ΝΔ και να στερήσουν την χώρα από μία ισχυρή εναλλακτική λύση».
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες