ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/3/11

Τα ΜΑΤ χτύπησαν την ομάδα ΔΙΑΣ

Σε δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος προχωρά η κυβέρνηση, προκειμένου να μην υπάρξει από κανέναν αντίδραση στην ανικανότητα της παρέας των γελοίων που κυβερνούν την χώρα.

Ο κοινωνικός αυτοματισμός στο μεγαλείο του. Αστυνομικοί (σε διατεταγμένη υπηρεσία) χτυπούν αστυνομικούς και για την ακρίβεια, τους περιλούουν με χημικά!!! Η πρόφαση, είναι η παρακώλυση συγκοινωνιών, αλλά η ουσία του περιστατικού δεν αλλάζει. Η κυβέρνηση των ηλιθίων τοποθετεί σε αντίπαλα στρατόπεδα ακόμη και πολίτες που ανήκουν στην ίδια επαγγελματική ομάδα!!!

Βέβαια, οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκαν στο Σύνταγμα για να
διαμαρτυρηθούν για την γενικότερη απάθεια, ανευθυνότητα και την κωματώδη κατάσταση των προϊσταμένων τους (υπηρεσιακών και πολιτικών, αν και είναι το ίδιο...). Τέτοιες αυθαιρεσίες, όμως, δεν σηκώνει η χούντα Παπανδρέου - ΔΝΤ. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί (ακόμη και μετά από τραγικά συμβάντα) το αλάθητο των ανθυποκυβερνώντων θρασιμιών που καβάλησαν την εξουσία και βυσοδομούν στο Σύνταγμα της χώρας...

Όμως, προφανώς, η κυβέρνηση των ηλιθίων αντιπροσωπεύει την ποιότητα των πολιτών...

Σε ένα πολύ καλό κείμενο του "Πιτσιρίκου", αποτυπώνεται το απαύγασμα της κυβερνητικής σκοπιμότητας. Αξίζει να το διαβάσουμε και μετά να κάνουμε (όλοι μαζί) μία προσπάθεια να σκεφτούμε επιτέλους (όσοι από εμάς μπορούμε ακόμη να σκεφτόμαστε)!


"Αποδεικνύεται πως διαθέτω μαντικές ικανότητες και επαληθεύομαι διαρκώς.

Χτες το πρωί, έγραψα πως φοβάμαι ότι θα πλακωθούν οι άνδρες των ΜΑΤ με αυτούς της ομάδας ΔΙΑΣ και χτες το βράδυ, στο Σύνταγμα, οι άνδρες των ΜΑΤ ψέκασαν με χημικά τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν συγκέντρωση για τους δυο άτυχους συναδέλφους τους.

Αν και υποστηρίζω τα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ, θα πρέπει να παραδεχτώ πως οι άνδρες των ΜΑΤ είχαν δίκιο χτες στο Σύνταγμα.

Δεν γίνεται μερικές δεκάδες άνθρωποι -ακόμα κι αν είναι αστυνομικοί- να κλείνουν τους δρόμους και να παρεμποδίζουν τους νομιμόφρονες πολίτες. Πρέπει να τηρηθεί η τάξη και η ασφάλεια.

Όταν οι αστυνομικοί κλείνουν τον δρόμο το βράδυ,
  • Πώς θα πάνε οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους;
  • Πώς θα πάει η πουτάνα βίζιτα;
  • Πώς θα πάει ο ντίλερ στο πρεζόνι;
  • Πώς θα κινηθεί η αγορά;

(Φυσικά, ειδήσεις όπως αυτή -ή όπως η εκδίωξη των πολιτικών από την κηδεία του αστυνομικού- δεν πρόκειται ποτέ να παιχτούν από τα καθεστωτικά μέσα. Οι λόγοι είναι προφανείς)."


Τελικά, ο πρώτος χειρούργος, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο δικτάτορας, ήταν πολύ μικρός μπροστά στον Γεώργιο Παπανδρέου και στα λοιπά φασιστοειδή που βρίσκονται στην σημερινή εξουσία της χώρας...

Κωνσταντίνος
kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες