ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

20/3/11

Παράλληλα, πολεμάνε παράλληλα!


Παράλληλα, πολεμάνε παράλληλα! 
Tο Ολυμπιακός-ΑΕΚ είναι η «μητέρα των μαχών», ωστόσο η 27η αγωνιστική θα ‘χει πολλά ανοιχτά (και παράλληλα) μέτωπα!

Την ώρα που «ερυθρόλευκοι» και «κιτρινόμαυροι» θα χαλάνε… τις καρδιές τους, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθεί να μη χαλάσει με την Κέρκυρα το «κέφι» που ξαναβρήκε στο Καυταντζόγλειο.

Κι ενώ Ατρόμητος και ΠΑΟΚ θα κάνουν στην άκρη τις συγκινήσεις του Κυπέλλου, Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου θα (θέλουν να) κάνουν στην άκρη ο ένας τον άλλο για τα play-off!

Παρακολουθήστε live όλες τις αναμετρήσεις από τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και το www.sport-fm.gr.


Κυριακή, 20/3 (19:00)

SKODA Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης (ΝΕΤ)

Κοίτα τι έκανες! Εσύ, κυρία Ξάνθη, κατάφερες να… παρηγορήσεις τον Πανσερραϊκό και -αντί να «καθαρίσεις»- να μείνεις βουτηγμένη στα μπλεξίματα. Εσύ πάλι, Αστέρα, ξηγήθηκες σωστά. Πήρες τη νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου (δεύτερη στα τελευταία τρία ματς) και κρατήθηκες ολοζώντανος. Τώρα «ξεκαθαρίστε» μεταξύ σας ποιος θα συνεχίσει με ψυχολογία (και προβάδισμα) στο «θρίλερ» της παραμονής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Άρης-Πανσερραϊκός (Nova Highlights)

Υπάρχει… ζωή στον Άρη! Το «ραβδάκι» του Τσιώλη εμφάνισε τσαμπουκαλεμένη ομάδα στην Κέρκυρα και έσβησε την ντροπή της μιας νίκης σε εννέα ματς. Της επέτρεψε, δε -αν αποφύγει την επιστροφή στις… αυτοκτονίες- να διατηρήσει τις (λίγες) ελπίδες για play off. Όλα αυτά αν ο Πανσερραϊκός ΔΕΝ δώσει νέα απόδειξη (μετά από αυτή που εισέπραξε η Ξάνθη) πως σκοπεύει να φύγει «σαν κύριος» από τα σαλόνια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργαράκος (Αθηνών), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (NovaSports 3)

Το απόλυτο κοντράστ θα… βιώσει την Κυριακή το Περιστέρι! «Μεθυσμένος» από το Κύπελλο ο ένας, απογοητευμένος ο άλλος. Στριμωγμένος στο πρωτάθλημα ο πρώτος, μοναδική παρηγοριά (πλέον) εκείνο για τον δεύτερο. Με τον τελικό στο τσεπάκι πια, ο Ατρόμητος δεν έχει περιθώρια να ΜΗ βάλει εκεί και το «τρίποντο» -αν δε θέλει να μπλέξει άσχημα. Τόσο άσχημα, όσο θα μοιάζουν τα πράγματα για τον «δικέφαλο», σε περίπτωση που δε βρει «γιατρικό» για τον οδυνηρό αποκλεισμό απ’ την ΑΕΚ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου


Ηρακλής-Πανιώνιος (NovaSports 6)

«Ένας στους δυο κερδίζει»! Το τρίποντο στο Καυταντζόγλειο δεν είναι λαχείο, αλλά τα κέρδη σε όποιον το τσιμπήσει θα είναι ανεκτίμητα. Το παίρνει ο Ηρακλής; Κάνει παρένθεση τον Παναθηναϊκό (έξι αγώνες είχε να χάσει ως τότε) και βλέπει από ψηλά τους άλλους να «σκοτώνονται». Το παίρνει ο Πανιώνιος; Σταματά να σκέφτεται την «αυτοκτονία» με τη Λάρισα και φέρνει στα μέτρα του την κατάσταση. Δεν το παίρνει κανείς; Το «καζάνι» της παραμονής θα περιμένει κι άλλο να… αποσυμφορηθεί!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Καυταντζόγλειο


Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου (NovaSports 4)

Ευρώπη, ε; ΝΑ (η ευκαιρία)! Ισόβαθμοι στην πέμπτη θέση -και στις εντυπώσεις που έχουν κερδίσει μεταξύ των ουδετέρων- Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου τραβούν από δύο μεριές το «εισιτήριο» για τα play-off! Με τον Μαντζουράκη για πρώτη φορά στον πάγκο οι μεν και με τον Αχιλλέα Μπέο για… μια από τις τελευταίες στην προεδρία οι δε, «Αργοναύτες» και Βολιώτες ψάχνουν κάτι παραπάνω από τον το τίτλο των «ευχάριστων εκπλήξεων» της Σούπερ Λίγκας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»


Λάρισα-Εργοτέλης (NovaSports 7)

Το «αλογάκι» είναι… εφτάψυχο! Εκεί που κάθε βδομάδα είναι «του θανατά», κάτι γίνεται στο τέλος και η Λάρισα μένει (έστω και με μηχανική υποστήριξη) ζωντανή! Με τη θηλιά περασμένη στο λαιμό, οι «βυσσινί» θεωρούν… αυτονόητη τη νίκη με τον Εργοτέλη και θα εύχονται συνδυασμό (όχι απίθανων) αποτελεσμάτων για να μην τους πνίξει πρόωρα. Με περισσότερη άνεση (που θα συρρικνωθεί… επικίνδυνα αν μείνουν για πέμπτο ματς χωρίς νίκη) ταξιδεύουν στον Κάμπο οι Κρητικοί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο


Παναθηναϊκός-Κέρκυρα (NovaSports 1)

Μουρμούρα τέλος! Μετά από δύο προσπάθειες, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε στο Καυταντζόγλειο τα (ψυχολογικά) «τραύματα» από το ντέρμπι και… ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει να του χαλάσουν και την υπόλοιπη χρονιά. Με κίνητρο το «τρίποντο» που θα κρατήσει το προβάδισμά για τα play off (και ίσως… αναβάλλει ξανά τη στέψη του Ολυμπιακού), οι «πράσινοι» μόνο αδιάφοροι δεν υποδέχονται την Κέρκυρα. Γερά στα… βάσανα θα επιστρέψει εκείνη, αν υποστεί τέταρτη σερί ήττα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Ολυμπιακός-ΑΕΚ (ΝΕΤ)

Ώρα για… Σούπερ Καπ! Ως επίδοξος πρωταθλητής ο ένας (αν φέρει έστω ίδιο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό) και ως επίδοξη Κυπελλούχος η άλλη (αν ο φοβερός Ατρόμητος δεν φέρει αντιρρήσεις), Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα ‘θελαν να αναβιώσουν ελαφρώς τον αλησμόνητο θεσμό! «Φιέστα τίτλου» ή (νέα) υπενθύμιση πως ο «δικέφαλος»… ξαναπετά, το τελευταίο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας υπόσχεται τις συγκινήσεις που παραδοσιακά προσφέρει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Πάνου (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»


Η επόμενη αγωνιστική (28η)

Κυριακή, 3/4

ΑΕΚ-Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης-Άρης
Εργοτέλης-Ηρακλής
Κέρκυρα-Πανιώνιος
Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη
Ολυμπιακός-Καβάλα
ΠΑΟΚ-Λάρισα
Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός
/www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες