ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

18/12/10

Ανοιχτά τα χιονοδρομικά

Οι ισχυρές χιονοπτώσεις και η βαρυχειμωνιά δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για ν' ανοίξουν και πάλι τα χιονοδρομικά κέντρα για το κοινό
Τα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας λειτουργούν κανονικά από σήμερα. Οι ισχυρές χιονοπτώσεις και η βαρυχειμωνιά, κυρίως στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για ν' ανοίξουν και πάλι οι πίστες για το κοινό

Από σήμερα λοιπόν λειτουργούν κανονικά τα χιονοδρομικά κέντρα στο Καικματσαλάν, Πισοδέρι, 3-5 Πηγάδια, Σέλι, Πήλιο, Περτούλι,Καρπενήσι, Παρνασσός και Καλάβρυτα. Συγκεκριμένα σε πλήρη λειτουργία αναβατήρων βρίσκεται το Χ.Κ. Πηλίου, ενώ στο Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια είναι ανοιχτά μόνο το Συρόμενο 2 και η πίστα του Παραδείσου.
Επίσης, σε λειτουργία βρίσκεται και η πίστα 8 του Χ.Κ. Καιμακτσαλάν και από αύριο αναμένεται και η λειτουργία του Χ.Κ. Λαιλιά.
Κλειστός είναι ο δρόμος προς το Χ.Κ. Καρπενησίου και έχει ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία του. Γίνονται προς προσπάθειες για το άνοιγμα του δρόμου και εκτιμάται ότι το κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά αύριο.
Γενικότερα για αύριο Κυριακή εκτιμάται ότι θα είναι μια καλή μέρα για χιονοδρομίες στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες