ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

24/1/11

Οργή Μεντβέντεφ



Οργή και θρήνο εξέφρασε ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μενβέντεφ για το μακελειό στο κεντρικό αεροδρόμιο της Μόσχας. Έθεσε τις αρχές στο ανώτερο επίπεδο ασφάλειας και δεσμεύτηκε ότι θα εντοπίσει τους δράστες
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε  πριν λίγο ο πρόεδρος της Ρωσίας  Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανάφερε ότι θα διεξήχθη έρευνα για να διερευνηθούν τα αίτια της επίθεσης.
Ο Μεντβέντεφ υποσχέθηκε  ότι οι αρχές θα καταδιώξουν και θα τιμωρήσουν τους υπεύθυνους για τη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε σήμερα στο μεγαλύτερο ρωσικό αεροδρόμιο και στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 31 ανθρώπους.
"Η ασφάλεια θα ενισχυθεί στα μεγάλα διαμετακομιστικά κέντρα", είπε ο Μεντβέντεφ, ο οποίος διέταξε να εφαρμοστεί ένα "καθεστώς ειδικής ασφάλειας" στους σταθμούς και τα αεροδρόμια της χώρας.
Θρηνούμε τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο αεροδρόμιο του Ντομοντέντοβο. Οι οργανωτές (της επίθεσης) θα διωχθούν και θα τιμωρηθούν", υποσχέθηκε.
Παράλληλα διέταξε να αυξηθεί το επίπεδο ασφάλειας σε όλα τα αεροδρόμια και τα λιμάνια της χώρας μετά την βομβιστική επίθεση στο Διεθνές Αεροδρόμιο την Ντομοντέντοβο.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος  σε έκτακτη συνεδρίαση "Είναι αναγκαίο να ενισχυθεί η ασφάλεια σ’ όλα τα αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς της χώρας".
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες