ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/2/11

Στο στόχαστρο οι "baristas"

Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η... έλλειψη υφάσματος στη "ζεστή" στολή μιας υπαλλήλου σε καφετέρια στην πόλη Γιακιμα στην Ουάσινγκτον.
Η ιδιοκτήτρια της καφετέριας "Dreamgirls Expresso" κατηγορήθηκε για παραβίαση της τοπικής νομοθεσίας καθώς ένα από τα "bikini Baristas" κορίτσια του, φορούσε πολύ κοντό σορτσάκι.

 Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από επίσκεψη αστυνομικών στην καφετέρια. Ένας από αυτούς παρατήρησε ότι το σορτς δεν κάλυπτε επαρκώς τα οπίσθια της σερβιτόρας και κατήγγειλε το περιστατικό(υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;).
Έτσι, η ιδιοκτήτρια, η οποία κρίθηκε ένοχη αντιμετωπίζει πλέον ποινή φυλάκισης 90 ημερών.

Στην Ουάσινγκτον, οι καφετέριες με τις σερβιτόρες "baristas", αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τα
τελευταία τρία χρόνια, καθώς αρκετοί πολίτες διαμαρτύρονται για την προκλητική τους εμφάνιση.
Το 2009 στην πόλη Έβερετ, δημοτικοί αστυνομικοί συνέλαβαν "baristas" σε καφετέρια και τις κατηγόρησαν για πορνεία.

 Ωστόσο οι προσπάθειες των αρχών σε διάφορες πόλεις στην Ουάσινγκτον να ελένξουν τις συγκεκριμένες καφετέριες, σκοντάφουν στο γεγονός ότι δεν μπορεί να καθοριστεί επακριβώς με νόμο το τι είναι σεμνό και τι όχι.
Για παράδειγμα, οι αρχές της Γιακιμα, είχαν απαγορεύσει να φοράνε οι γυναίκες G-στρινγκ δημοσίως και διάφανα φορέματα και μετά την τελευταία δικαστική απόφαση φαίνεται ότι πέτυχαν τον σκοπό τους.

 Ο δήμαρχος της πόλης κατήγγειλε ότι κάποια φορά σε ένα καφέ γινόταν και αισθησιακός χορός και πρόσθεσε ότι οι αρχές επιθυμούν να καθοριστεί με σαφήνεια το τι μπορεί κάποιος να φορά δημοσίως.
Στην πόλη της Γιάκιμα υπάρχουν έξι καφετέριες αυτού του είδους, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, δύσκολα θα λειτουργούν όπως παλιά.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες