½ κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
1-2 σκελίδες σκόρδο
2 φύλλα δάφνης
1 κουταλάκι γλυκού ξύδι
1/2 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
αλάτι, πιπέρι
2-3 κουταλάκια του γλυκού ντοματοπελτέ διαλυμένα σε ένα ποτήρι νερό
1 ξύλο κανέλας
1-2 γαρύφαλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χωρίζουμε το κουνουπίδι σε μπουκετάκια και το τηγανίζουμε ελαφρά στο ελαιόλαδο. Το αφαιρούμε και ρίχνουμε στο λάδι τα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζουμε κι αυτά. Προσθέτουμε και τα σκόρδα. Στη συνέχεια βάζουμε το κουνουπίδι και τα κρεμμύδια σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το ξύδι, το οποίο θα βάλουμε στο τέλος και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 20 - 30 λεπτά.
Καλή Όρεξη!πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου