ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/2/11

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πέντε λόχοι αυτοκτόνησαν
Πικρή παραδοχή από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας που ανακοίνωσε πως στο διάστημα 2005-2010 αυτοκτόνησαν 408 στρατιώτες : Πήραμε μέτρα και μειώθηκαν οι αυτοκτονίες.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία που έδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα τελευταία 5 χρόνια 408 στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους αυτοκτονώντας. Παρά την θλιβερή αυτή εικόνα ο υπουργός άμυνας ανακοίνωσε πως « Yπήρξε μείωση στις αυτοκτονίες που συνέβησαν στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις» .
Αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία σχετικά την μεγάλη αύξηση στους θανάτους σε στρατόπεδα. Ο υπουργός άμυνας Βετζντί Γκιονούλ απαντώντας σε επερώτηση της βουλευτού του BDP Φατμά Κουρτουλάν, αποκάλυψε πως ο αριθμός των στρατιωτών που αυτοκτόνησαν έφτασε σε τρομακτικά επίπεδα. Ο Γκιονούλ ανακοίνωσε πως τα τελευταία 5 χρόνια 408 στρατιώτες από τις Τ.Ε.Δ. αυτοκτόνησαν.
Μετά το σύστημα οι αυτοκτονίες μειώθηκαν
Ο Βετζντί Γκιονούλ υποστήριξε πως « Χάρη στην αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων του Συστήματος Ασφάλειας και Πρόβλεψης Ατυχημάτων, υπήρξε μείωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, στις αυτοκτονίες που έγιναν στις Τ.Ε.Δ.»
Η αξιολόγηση αυτή του υπουργού, προκάλεσε σχόλια πως ο αριθμός των αυτοκτονιών τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ μεγαλύτερος.
 tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες