ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

8/2/11

GPO: Στις 5,1 μονάδες η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ

Σύμφωνα με έρευνα της GPO που παρουσιάστηκε την Δευτέρα, για το MEGA, διευρύνθηκε ελαφρώς η ψαλίδα μεταξύ της κυβερνητικής παράταξης και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρόθεση ψήφου.
Σύμφωνα με την έρευνα της GPO για την τηλεόραση του Mega, το ΠΑΣΟΚ προηγείται 5,1 ποσοστιαίες μονάδες της ΝΔ έναντι διαφοράς 4,9 μονάδων στην προηγούμενη δημοσκόπηση του Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου,αν αυτή την στιγμή διεξάγονταν εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα συγκέντρωνε το 25,2% των ψήφων έναντι 20,1% για τη Νέα Δημοκρατία.
Περίπου 29,4% των ερωτηθέντων δηλώνουν είτε αναποφάσιστοι ή ότι θα απέχουν από τις εκλογές ή ότι θα ρίξουν λευκό ή άκυρο. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 8,5% με το ΛΑΟΣ να ακολουθεί με ποσοστό 6,2%.
Σύμφωνα την προηγούμενη έρευνα της GPO, το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ διαμορφωνόταν στα 29,7% έναντι 24,8% για τη Νέα Δημοκρατία.
Περίπου 60,5% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η διακυβέρνηση της χώρας βρίσκεται ουσιαστικά στα χέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έναντι 34,2% που πιστεύουν το αντίθετο.
newscode.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες