ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

4/2/11

Τι πιστεύει ο Μαρινάκης για τα ντέρμπι;

Τι πιστεύει ο Μαρινάκης για τα ντέρμπι;

Ανέλυσε τη σκέψη του για τις εμφανίσεις της ομάδας στα σημαντικά παιχνίδια

Σίγουρος για τη δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος δεν έχει ανησυχήσει καθόλου από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και από τα αποτελέσματα που έχει φέρει η ομάδα στα μέχρι τώρα ντέρμπι.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μιλώντας στους άμεσους συνεργάτες του, κατά την επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη, ανέλυσε τη σκέψη του για τις εμφανίσεις της ομάδας στα σημαντικά παιχνίδια.

Αρχικά, στο «ντέρμπι» με τον Παναθηναϊκό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιστεύει ότι η ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλό της στο πρώτο ημίχρονο, εκεί που είχε την πρωτοβουλία κινήσεων και είχε πετύχει ένα γκολ με τον Μιραλάς. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του Κακού, για την οποία υποστήριξε πως έκανε λάθος στο πέναλτι που έδωσε υπέρ του Παναθηναϊκού.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, εκεί που οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα 1-0, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτιμά πως ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος με το χαμένο πέναλτι, ενώ στο γκολ στάθηκε στο καπνογόνο που είχαν ρίξει οι οπαδοί των γηπεδούχων στην εστία του Πάρντο.

Τέλος, στις δύο αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για ατυχία αναφερόμενος στα τέσσερα δοκάρια που είχαν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ στον επαναληπτικό στην Τούμπα στάθηκε αρκετά στις λανθασμένες υποδείξεις του βοηθού διαιτητή, Τρύφωνα, ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις έκοψε επιθέσεις του Ολυμπιακού, ως οφ-σάιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες