ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

11/3/11

Διαδικασία εξπρές


Διαδικασία εξπρές (
Μέχρι την επόμενη εβδομάδα εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία που διενεργεί ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου. Οι Σωτήρης Βοργιάς και Γιώργος Δαλούκας κατέθεσαν σήμερα στον αθλητικό εισαγγελέα, στον οποίο θα πάει την επόμενη Τετάρτη ο Κυριάκος Θωμαΐδης. Τα στοιχεία ζήτησε και ο Ανδρέας Φάκος.


Ο Σωτήρης Βοργιάς βρέθηκε στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα στις 9:30 περίπου το πρωί και κατέθετε για περισσότερη από μία ώρα, ενώ ο Γιώργος Δαλούκας έφτασε στις 10:30, με τη δική του κατάθεση να διαρκεί μιάμιση ώρα περίπου.

Κατά την αποχώρησή τους, ο μεν Βοργιάς αρκέστηκε να πει: «Είναι μυστική η προανάκριση και δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα. Έχω ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει αυτή τη φορά», ο δε Δαλούκας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Για την επόμενη Τετάρτη έχει κληθεί να καταθέσει ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ενώ αναμένεται να γίνει γνωστό πότε θα περάσει το κατώφλι της Ευελπίδων και ο Αλέξης Κούγιας.

Τα στοιχεία ζήτησε και ο Ανδρέας Φάκος

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, ζήτησε τα στοιχεία της υπόθεσης για να τα μελετήσει και να κρίνει αν στοιχειοθετείται η άσκηση πειθαρχικών διώξεων από μέρους του.

Η διαδικασία, όμως βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου δεν δίνει τα στοιχεία πριν αυτή ολοκληρωθεί. Η ΕΠΟ θα τα ζητήσει από τον Αλέξη Κούγια και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα λάβει ολόκληρο τον φάκελο της υπόθεσης τον αθλητικό εισαγγελέα.
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες