11/3/11

«Δεν άντεχα άλλο αυτή τη ζωή που μας είχε επιβληθεί»Το πρώην top model Αντριάνα Σκλεναρίκοβα εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να εγκαταλείψει τον πρώην ποδοσφαιριστή, Κριστιάν Καρεμπέ. «Δεν άντεχα άλλο αυτή τη ζωή που μας είχε επιβληθεί. Όταν ο Κριστιάν σταμάτησε το ποδόσφαιρο, χάθηκε
«Δεν άντεχα άλλο αυτή τη ζωή που μας είχε επιβληθεί»
τελείως από κοντά μου. Δεν ήταν η ζωή που επιθυμούσα. Είμαι 39 ετών και έχω ανάγκη από σταθερότητα σε μια σχέση» δηλώνει χαρακτηριστικά η καλλονή από τη Σλοβακία στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match».

«Το τελευταίο διάστημα αρκετά περιοδικά με εμφανίζουν σε φωτογραφίες με άλλους άνδρες, γράφοντας πως είναι οι καινούργιοι μου εραστές. Η αλήθεια είναι πως δεν απάτησα ποτέ τον άνδρα μου. Εγώ είμαι αυτή που έφυγα από αυτόν το γάμο» δηλώνει χαρακτηριστικά.
Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα δηλώνει πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον Καρεμπέ, ερωτεύθηκε την προσωπικότητά του, την ειλικρίνειά του, την καλοσύνη του και το μυστήριό του. «Ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Παράτησα τα πάντα για να τον ακολουθήσω. Από την Αθήνα, το Μπιλμπάο, τη Γενεύη, τη Μαδρίτη, το Μίντλεσμπρο και τη Γένοβα, ήθελα να είμαι διαρκώς κοντά του, ακόμα και αν είχαμε για τους εαυτούς μας μόνο τα Σαββατοκύριακα».
Όταν ο Καρεμπέ «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, άρχισε να ασχολείται με δεκάδες άλλα πράγματα…«Ξεκίνησε μια σειρά ντοκιμαντέρ για το Channel Planet, με αποτέλεσμα να λείπει από το σπίτι για ολόκληρους μήνες. Αυτό που ξέρω είναι πως έμενα τελείως μόνη μου και πήγαινα συχνά στη Σλοβακία, στο σπίτι της μητέρας μου. Είχαμε και ένα όμορφο σπίτι με αυλή με τον Κριστιάν εκεί. Τον τελευταίο καιρό όμως έπαιρνε μόνος του τις αποφάσεις του, χωρίς να ενδιαφέρεται για τη δική μου γνώμη… είχα αποφασίσει να φύγω, ακόμα και αν σήμαινε τόσα πολλά για μένα. Είναι το αίμα μου. Νιώθω πως γεννήθηκα το 1996, όταν τον συνάντησα στην πτήση από Μιλάνο προς το Παρίσι. Μαζί του βρήκα την αγάπη που έψαχνα για χρόνια».
www.newsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες