6/4/11

Έτσι λεηλατούν την Ελλάδα - Τα έγγραφα των "214"

ImageΘέμα ακυρότητας της νέας τροποποίησης-σύμβασης προμήθειας των δύο νέων υποβρυχίων Type 214 και του νόμου 3885, που κυρώθηκε στην Βουλή τον Σεπτέμβριο του 2010, αλλά και θέματα πολιτικής ηθικής τίθενται πλέον μετά την καταιγίδα αποκαλύψεων, όπως αυτά που δημοσιεύει τώρα και θα συνεχίσει να δημοσιεύει εντός της ημέρας το defencenet.gr, όπου αποδεικνύεται περίτρανα ότι αυτό που έλεγε η νυν κυβέρνηση και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διά του υπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου περί "μη εμπλοκής της HDW στο σκάνδαλο των υποβρυχίων, αλλά μόνο του «βραχίονα» που κανόνιζε τις «χρήσιμες πληρωμές», της Ferrostaal", είναι ψευδές ή αν δεχθούμε ότι δεν γνώριζαν την έκταση του θέματος (...) τότε δεν είναι πραγματικότητα και δημιουργεί βάσιμες υπόνοιες για διαρκές σκάνδαλο 1998-2010. To defencenet.gr από την αρχή, με την δημοσίευση εγγράφων, όπως η καταγγελία των δύο συμβάσεων από τους Γερμανούς τον Σεπτέμβριο του 2009, ότι HDW και Ferrostaal είναι «ένα και το αυτό».
Τώρα φέρνουμε για πρώτη φορά στην δημοσιότητα τα δύο αιτήματα δικαστικής συνδρομής των ελληνικών δικαστικών αρχών προς τις ομόλογες της Γερμανίας για το σκάνδαλο των Type 214, όπου παρουσιάζονται όλα τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή της η ελληνική Δικαιοσύνη για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και από τα οποοία αναδύεται πραγματικός οχετός. Δεν επιλέγουμε κάποια συγκεκριμένα σημεία, αλλά δημοσιεύουμε ολόκληρα το έγγραφο.
Κατ’αρχήν έχουμε την πρωταγωνιστική παρουσία του Friedrich Haun, ο οποίος είναι ο πρώτος που «έσπασε» και κάρφωσε τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του σκανδάλου στην Γερμανία και ο πρώτος που προφυλακίστηκε.
Μέχρι τις 1/12/200 ήταν μέλος του Δ.Σ. της Ferrostaal και από τότε μέχρι τις 30/06/2003, δηλαδή ακριβώς το διάστημα που συμφωνήθηκαν και γίνονταν οι δωροδοκίες των Ελλήνων αξιωματούχων ήταν μέλος του Δ.Σ. της HDW!
Με την HDW και τον Ισκαντάρ Σάφα που έφερε η ThyssenKrupp/HDW,  η ελληνική κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο από τα τέλη του 2009, παρά το γεγονός ότι επρόκειτο πλέον περί παρανόμων (σε ότι αφορά την HDW) που είχαν «λαδώσει» το σύμπαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας (και όχι μόνο, όπως θα αποδειχθεί σε λίγο), διαπραγματεύθηκε και έκλεισε νέα σύμφωνία για αγορά δύο νέων υποβρυχίων Type 214 στο πλαίσιο της τροποποίησης της σύμβασης Neptune II!
Δύο υποβρύχια, τα οποία έδινε ΔΩΡΕΑΝ, όπως αποκάλυψε η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ πριν επτά μήνες η Thyssen/HDW στην Ελλάδα!  Κατ’αρχήν και νομικά πρόκειται για μια τροποποίηση η οποία βασίστηκε εξ ολοκλήρου επάνω σε αποδεδειγμένα εγκλήματος που ήταν ο τρόπος της προμήθειας και οι τροποποιήσεις που έχουν προηγηθεί.
Ας δούμε το σύνολο των στοιχείων που έχει στην διάθεσή της η ελληνική Δικαιοσύνη - τα οποία ανατριχιάζουν με την λεηλασία που τελέστηκε σε βάρος του δημόσιου πλούτου και του βρώμικου παιχνιδιού που παίχθηκε σε βάρος της ασφάλειας της χώρας - όπως αποτυπώνονται στα έγγραφα δικαστικής συνδρομής και θα επανέλθουμε εντός της ημέρας με περισσότερα στοιχεία.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες