ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/4/11

Χτυποκάρδια στα χακί


Σεξουαλικό σκάνδαλο συγκλονίζει στρατιωτική ακαδημία της Αυστραλίας. Νεαρός φοιτητής μοίρασε βίντεο με τις ερωτικές περιπέτειές του με συμφοιτήτριά του. Για κακή του τύχη έφτασε και στην ίδια. Οργισμένος ο υπουργός Άμυνας της χώρας (Vid)


Σε ακαδημία των οργίων μετέτρεψε ένα ζευγάρι στρατιωτική σχολή στην Αυστραλία.
Ένας νεαρός φοιτητής όχι μόνο επιδόθηκε σε σεξουαλική πράξη με 18χρονη συμφοιτήτριά του αλλά και κατέγραψε την καυτή τους  ερωτική συνεύρεση σε βίντεο το οποίο και διένειμε στη συνέχεια σε φίλους του.

Όταν το ερωτικό βίντεο έπεσε στην αντίληψη  της νεαρής, αυτή  κάλεσε την ομοσπονδιακή αστυνομία για να ερευνήσει το θέμα.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου ο νεαρός κατηγορείται "για παραγωγή και προβολή ερωτικής ταινίας εν αγνοία του παρτενέρ της" και όχι ευτυχώς για τον ίδιο για βιασμό καθώς  η πράξη κρίθηκε συναινετική
Ο επικεφαλής της ακαδημίας Μπρους Κάφερ δήλωσε "Εάν ο νεαρός κριθεί ένοχος, μπορεί να οδηγηθεί σε οριστική αποβολή του από τη σχολή".
Αυτό το σεξουαλικό σκάνδαλο είναι  το πιο πρόσφατο από μια σειρά σκανδάλων που έχει δημιουργηθεί με πρωταγωνιστές στρατιωτικούς στην ακαδημία, ενώ αναμένεται παρέμβαση και από τον υπουργό Άμυνας Στίβεν Σμιθ, ο οποίος φέρεται έξαλλος μετά το νέο κρούσμα. 
news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες