ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

6/4/11

Οι 7 πιο σέξι μαγείρισσες της μικρής οθόνης


 
Οι εκπομπές μαγειρικής έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Πάνε οι εποχές που έβλεπες μια κυριούλα να μαγειρεύει μέσα σε μια στημένη κουζίνα σε στούντιο. Οι σημερινές εκπομπές έχουν σέξι μαγείρισσες που σίγουρα σε κάνουν να μην χάνεις ούτε λεπτό από τις εκπομπές τους.

Padma Lakshmi



Την γνωρίσαμε στην κριτική επιτροπή του Top Chef και αμέσως το αγαπήσαμε αυτό το κορίτσι. Το καλό είναι δεν είναι μόνο μαγείρισσα. Είναι και ηθοποιός αλλά και μοντέλο. Όλα όσα έψαχνες δηλαδή. Ένα μοντέλο που ξέρει πότε και πώς να υποκριθεί και που μαγειρεύει απίστευτα. Έμοιαζε με όνειρο θερινής νυκτός μέχρι που εμφανίστηκε η Padma Lakshmi.

Aida Mollenkamp



Το κορίτσι αυτό έχει τραγικό παρελθόν. Στα νιάτα της έπαιζε ποδόσφαιρο και παράλληλα ήταν και μπαλαρίνα. Μετά όμως από ένα ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι, έμεινε εκτός γηπέδου και πίστας. Τότε ήρθε η μαγειρική στη ζωή της. Ήταν ψυχοθεραπεία για εκείνη και την βοηθούσε να εκφράσει την δημιουργικότητά της. Έτσι απλά μείναμε με την φαντασίωση πως θα ήταν πάνω στην πίστα. Φωτιά!

Gail Simmons



Άλλη μία κριτής του Top Chef που ήρθε από τον Καναδά για να αναστατώσει τον αντρικό πληθυσμό. Ο ορισμός της πληθωρικής γυναίκας, μιλά ισπανικά, και το μαγειρικό της ταπεραμέντο ανάβει φωτιές σε όλες τις κουζίνες. Έλα, παραδέξου το. Παρακολουθείς την εκπομπή της φανατικά μόνο και μόνο για να την ακούς να πετά ισπανικές λεξούλες ενδιάμεσα.

Sandra Lee



Επιτέλους και μια ξανθιά στην παρέα μας. Βέβαια αυτή την πρόλαβε ο Andrew Cuomo, αλλά δεν χρειάζεται να στενοχωριέσαι και πολύ. Και σπίτι να την είχες, κατεψυγμένο παστίτσιο θα έτρωγες, ξαναζεσταμένο, άντε να σου έφτιαχνε καμία φρέσκια σαλάτα. Κι εδώ που τα λέμε, αυτό που ξεχωρίζεις από το κυρίως πιάτο, σίγουρα δεν είναι το συνοδευτικό μαρούλι.

Claire Robinson



Αν είχαμε βραβεία σ’ αυτή τη λίστα, σίγουρα θα κέρδιζε το «είμαι γλυκιά σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας». Είναι αυτή που θα πήγαινες κορνάροντας στη μάνα σου. Και για να μην νομίζεις ότι είναι και πολύ ήσυχη, τα αγαπημένα της χόμπι είναι οι ελεύθερες πτώσεις, το θαλάσσιο σκι και το … μποξ. Όποτε ξανασκέψου το αν πας να πεις τίποτα αρνητικό για τα φαγητά της. Μπορεί το επόμενο γεύμα σου να είσαι στο νοσοκομείο και να το τρως με καλαμάκι.

Giada Delaurentiis



Το κορίτσι έχει δύο αρνητικά. Πρώτων οι μερίδες των φαγητών της είναι μικρές. Πολύ μικρές. Παίζει να χάνεις και 1 κιλό την εβδομάδα μαζί της. Και δεύτερον, μας τη σπάει απίστευτα που λέει τα υλικά με την αυθεντική ιταλική ονομασία τους και προφορά. Έτσι για να είναι σίγουρη πως θα καταλάβεις ότι είναι Ιταλίδα. Πέρα από αυτά όμως, είναι σίγουρα η ιταλίδα θεά της κουζίνας και μισούμε τον άντρα της. Σωστά;

Rachael Ray



Είναι σέξι και ταυτόχρονα γλυκιά, αλλά έχει ένα κακό που δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να το αντέξεις. Θα μου πεις, όταν κάνεις μια σχέση, τυφλώνεσαι από την αγάπη και παραβλέπεις κάποια πράγματα που μπορεί να σ’ ενοχλούν. Η Rachael έχει το κακό να αναφέρεται σε όλα με αρχικά. Μετά το E.V.O.O. (extra virgin olive oil, αγνό, παρθένο ελαιόλαδο), φαντάσου να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι και να σου μιλά με αρχικά. Ξεκινάμε από το Σ.Ε.Π.(σου έφτιαξα πρωινό), και φτάνουμε μέχρι και το Μ.Τ.Ρ.Σ.Α.Τ.Π.Μ.Τ.Σ.Ο.(μάζεψε τα ρούχα σου από το πάτωμα μην τα σπάσω όλα)!
www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες