ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

9/12/10

Περισσότερα φαρμακεία

Διπλάσιος θα είναι ο αριθμός των φαρμακείων που θα μένουν ανοικτά τα Σαββατοκύριακα, όπως αποφάσισε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, για να ικανοποιήσει τη ζήτηση φαρμάκων
Διπλασιάζονται τα φαρμακεία που θα παραμένουν ανοικτά στο κοινό κατά τη διάρκεια του Σαββάτου στο λεκανοπέδιο, μετά από απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.
Η απόφαση ελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα, μετά από συνεννόηση του Συλλόγου με το υπουργείο Υγείας. Μάλιστα για να υλοποιηθεί η απόφαση, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής θα ελέγχει ηλεκτρονικά τις εφημερίες, ώστε η κατανομή να ικανοποιεί τις ανάγκες της εκάστοτε περιοχής και να μην σημειώνονται παρατυπίες.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΦΣΑ αναφέρει πως "στους δύσκολους καιρούς που διανύει ο φαρμακευτικός κλάδος και παρά τις αντιξοότητες που συναντά κάθε μέρα, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής δηλώνει ότι θα είναι στο πλευρό των ασφαλισμένων και όλων των πολιτών που τους χρειάζονται".
"Αν δεν υπάρξει ικανοποίηση από την εξυπηρέτηση του κόσμου, θα γίνει νέα διαπραγμάτευση από τη νέα χρονιά", ανέφεραν μέλη του Συλλόγου.
Εν τω μεταξύ, οι φαρμακοποιοί καλούνται να κάνουν κλιμακούμενες εκπτώσεις  ανάλογα με το τζίρο τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία, εφόσον τα ταμεία θα τους εξοφλούν σε πραγματικό χρόνο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες