ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

18/1/11

Αλλοδαποί με 1.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Περισσότερα από 1.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων (φωτό) βρέθηκαν στην κατοχή δύο αλλοδαπών οι οποίοι συνελήφθησαν από λιμενικούς στην Ηγουμενίτσα.
Πρόκειται για έναν 24χρονο οδηγό μικρού φορτηγού και τον 30χρονο συνοδηγό του καθώς σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο δάπεδο του οχήματος εντοπίστηκαν 1.054 πακέτα τσιγάρων, διάφορων επωνυμιών, χωρίς νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης.
Στο μεταξύ στον Βόλο συνελήφθη ένας 55χρονος Έλληνας ο οποίος είχε μπει, μετά από σχετικές πληροφορίες, στο στόχαστρο του Τμήματος Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Βόλου.
Ένας λιμενικός εμφανίστηκε στον 55χρονο ως ενδιαφερόμενος αγοραστής αδασμολόγητων τσιγάρων. Μάλιστα βάσει της συμφωνίας θα κατέβαλλε το ποσό των 570 ευρώ για 30 κούτες. Η αγοραπωλησία πραγματοποιήθηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και ακολούθησε η σύλληψη του δράστη, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. του 55χρονου, βρέθηκαν 56 κούτες λαθραίων τσιγάρων διάφορων τύπων, όπου σύμφωνα με έκθεση τελωνείου Βόλου τα διαφυγόντα κέρδη ανέρχονται στο ποσό των 3.699,73 ευρώ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες