ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

18/1/11

Στην αντεπίθεση ο Θ. Πάγκαλος



"Δέκα φορές κοπρίτες" χαρακτήρισε όσους πολιτικούς κάνουν ρουσφέτια, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Τι είπε για τον διορισμό της κόρης του και το ρεβεγιόν στο King George Palace

Για συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια εξόντωσής του και εξώθησής του σε παραίτηση έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στην εκπομπή "Νέοι Φάκελοι" του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε σε όσα τον κατηγορούν και μίλησε για εσκεμμένη διαστρέβλωση των λόγων του. Για την περίφημη δήλωση περί "κοπριτών" στο δημόσιο, τόνισε ότι χαρακτήρισε ως "κοπρίτη" αυτόν που έχει διοριστεί με ρουσφέτι και δεν βελτιώνεται και όχι όλους τους δημοσίους υπαλλήλους.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι αυτός που τον διορίζει είναι δέκα φορές κοπρίτης. Όπως είπε ο ίδιος δεν έχει κάνει ποτέ κανένα ρουσφέτι και δεν διόρισε κανέναν στο δημόσιο.
"Δεν έχω κάνει ούτε ένα ρουσφέτι όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο για λόγους αρετής, αλλά γιατί πίστευα ότι δε θέλω να κάνω αυτού του είδους της πολιτικής. Ο σταυρός προτίμησης είναι το αντίτιμο του ρουσφετιού και αυτός που διόρισε τον κοπρίτη είναι δέκα φορές κοπρίτης", είπε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για τον διορισμό της κόρης του στο πολιτικό του γραφείο και στη συνέχεια στη Βουλή, είπε ότι είχε δικαίωμα να πάρει όποιον θέλει στο γραφείο του και όταν η κόρη του έφυγε, ο νόμος προέβλεπε τη μετάθεσή της στη Βουλή για μικρό χρονικό διάστημα.
"Έβαλα την κόρη μου στο πολιτικό μου γραφείο, όπως είχε το δικαίωμα. Πού είναι η εκτροπή;" αναρωτήθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ερωτηθείς για το ρεβεγιόν στο King George Palace και τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, τόνισε ότι πήγε ως καλεσμένος φιλικού ζευγαριού, δεν ξόδεψε χρήματα πάνω από τις δυνατότητές του και έμεινε ένα βράδυ επειδή ήθελαν τα παιδιά του.
Μιλώντας για τις διαδοχικές επιθέσεις του τύπου, έκανε λόγο για συμφέροντα που τον πολεμούν και για ενορχηστρωμένες επιθέσεις συγκεκριμένης εφημερίδας με καθοδήγηση από τη Νέα Δημοκρατία.
"Γίνεται συστηματική καμπάνια υπό την αιγίδα του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έφτασε στο σημείο να κάνει βασικό σύμβουλό του τον πρωταγωνιστή της καμπάνιας του. Έχω φτάσει στο σημείο να δέχομαι επίθεση γιατί είμαι υπέρβαρος και αυτό είναι φασιστικό, αλλά δε θα τους κάνω το χατίρι", είπε ο κ. Πάγκαλος βάζοντας τέλος και στα σενάρια παραίτησής του.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες