ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

9/1/11

Κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς



Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες. Νέα στάση εργασίας τη Δευτέρα σε λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, Μετρό και ΗΣΑΠ. Πρόταση για κλιμάκωση του αγώνα με στάσεις και 24ωρη απεργία
Σε συνέχιση των δυναμικών κινητοποιήσεων τους προσανατολίζονται από την επόμενη εβδομάδα, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, ενώ νέος γύρος ταλαιπωρίας περιμένει το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις καθημερινές μετακινήσεις τους.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς  αντιδρούν στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αναδιάρθρωση του ΟΑΣΑ και την απώλεια δεκάδων εργασίας, στα πλαίσια της οικονομικής εξυγίανσης του οργανισμού.
Συγκεκριμένα, αύριο Δευτέρα 10 Ιανουαρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα αναμένεται να ακινητοποιηθούν τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ, ενώ ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το μετρό δεν θα λειτουργήσουν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα.
Σχεδιάζουν κλιμάκωση
Για τη Δευτέρα το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί Γενικές Συνελεύσεις των Σωματείων των Εργαζομένων, προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση που δημιουργείται και να πάρουν αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η πρόταση που θα τεθεί στις Συνελεύσεις είναι για νέες στάσεις εργασίας την Τρίτη και την Τετάρτη και 24ωρη απεργία την Πέμπτη.
Όλα αυτά βέβαια τελούν υπό την αίρεση των αποφάσεων των δικαστηρίων, στα οποία αναμένεται να προσφύγουν οι διοικήσεις των Οργανισμών.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες