ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

22/1/11

ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΣΧΕΔΙΑ

Πλέον δημιουργήστε αυτοκίνητο με μάρκα το επίθετο σας¨
Πρόταση από τον Ερντογάν στον Κοτς για εγχώριο αυτοκίνητο
Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την ομιλία του στην 41 Γενική Συνέλευση του TÜSİAD (Ένωση Βιομηχάνων) απευθυνόμενος στον πρόεδρο του YİK Μουσταφά Κοτς, του πρότεινε να παραχθεί αυτοκίνητο. Ο Ερντογάν είπε στον Κοτς ¨ Πλέον δημιουργήστε αυτοκίνητο με μάρκα το επίθετο σας¨.
Η ομιλία του Ερντογάν
ΣΠΑΜΕ ΡΕΚΟΡ
Το 2002 είχαν πουληθεί 91 χιλιάδες αυτοκίνητα. Το 2009 σπάσαμε ρεκόρ. 451 χιλιάδες τεμάχια.. Το 2010 πραγματοποιήθηκαν πωλήσεις 510 χιλιάδων αυτοκινήτων. Μερικοί λένε ¨μα τι γίνεται ;¨ Χτες βράδυ είπα στον κύριο Κοτς ¨ Πλέον δημιουργήστε αυτοκίνητο με μάρκα το επίθετο σας. Να παράγουμε πλέον εγχώριο αυτοκίνητο. Να πούμε στον κόσμο πως ¨να αυτό είναι το αυτοκίνητο μας¨. Το ζήτησα. Να μην είναι όλο μοντάζ. Να, εδώ είναι τα αφεντικά. Μαζί θα το κάνετε, μόνος σας, δεν ξέρω. Πρέπει όμως να γίνει. Αρμόζει στην Τουρκία.
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΗ
Τα αποθέματα της Κεντρικής Τράπεζας ξεπέρασαν τα 80 δις $. Το χρέος μας στο ΙΜF έχει κατέβει στα 5,7 δις $. Την ώρα που Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Αγγλία λόγω της κρίσης περικόπτουν έξοδα και επενδύσεις, εμείς έχουμε φτάσει σε ιστορικό ρεκόρ. Είμαστε ανάμεσα στις χώρες που έχουν ξεπεράσει την κρίση και η χώρα μας είναι δακτυλοδεικτούμενη.
………………
………………
Απαντώντας ο Μουσταφά Κοτς σχετικά με την παραγωγή εγχώριου αυτοκινήτου είπε πως ¨ Φαίνεται πως τεχνολογικά είναι πέρα από τις δυνατότητες μας. Κάνουμε ότι μπορούμε¨.
tourkika nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες