ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

22/1/11

Με ΡΕΟ η αποκομιδή σκουπιδιών στη Θεσσαλονίκη

Αφού λύθηκαν τα γραφειοκρατικά, από την Παρασκευή (21/01), βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να συνεισφέρουν στην αποκομιδή σκουπιδιών

Σχετικά links
  • Μηχανοκίνητα του στρατού για το καθάρισμα της Θεσσαλονίκης
Μετά από σχετική εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου για να περισυλλέγει το στρατιωτικό προσωπικό  τα σκουπίδια δεκάδες φορτηγά του Ελληνικού Στρατού μαζεύουν τα σκουπίδια από την Θεσσαλονίκη, καθώς  δεν επαρκούν τα απορριματοφόρα του δήμου.

Από νωρίς το πρωί, 14 φορτηγά οχήματα από το Γ' Σώμα Στρατού με δεκάδες αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, ΕΠΟΠ, και στρατεύσιμους, καθαρίζουν την πόλη.

Στο έργο τους καθοδηγούνται από υπαλλήλους της αντιδημαρχίας Ανακύκλωσης και Καθαριότητας οι οποίοι τους δίνου και τις σχετικές εντολές για το που πρέπει να "επιχειρούν".

"Αυξήθηκαν και τα απορριμματοφόρα του δήμου αφού μπορέσαμε να επιδιορθώσουμε κάποιες βλάβες. Από τα 10 που λειτουργούσαν χθες, σήμερα βγήκαν στους δρόμους 23 οχήματα και ελπίζουμε να βελτιωθεί η κατάσταση στους δρόμους", δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Στάθης Αβραμίδης.

Η συνδρομή του Ελληνικού Στρατού δεν έχει προσδιοριστεί για πόσο χρονικό διάστημα θα συνεχιστεί. "Για όσο χρειαστεί" λένε συνεργάτες του υπουργού. Υπολογίζεται πως σε κάδους και πεζοδρόμια έχουν συσσωρευτεί περίπου 2.000 τόνοι απορριμμάτων.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες