ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

17/3/11

Πιάνει λιμάνι


Την προσεχή Κυριακή θα εκτελεστεί το πρώτο δρομολόγιο από και προς στη Γαύδο από το ταχύπλοο Gavdos Express. Δικαιωμένοι οι κάτοικοι του νησιού, μετά τους συνεχείς αγώνες για ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού

Εάν το επιτρέψει ο καιρός, την προσεχή Κυριακή, 20 Μαρτίου, θα καταπλεύσει στη Γαύδο το ταχύπλοο Gavdos Express 1 της εταιρείας GAVDOS LINES.

Το ταχύπλοο, το οποίο κατασκευάστηκε πριν από τρία χρόνια και αναπτύσσει ταχύτητα 25 - 28 κόμβους, είναι κλειστού τύπου, αποκλειστικά επιβατηγό και έχει τη δυνατότητα μεταφοράς 65 ατόμων.
Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία σημειώνει ότι «μετά από αγώνα και πείσμα για να δούμε την όμορφη Γαύδο και πάλι να αναπτύσσεται, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, την Κυριακή 20 Μαρτίου και απογευματινή ώρα περίπου 5 - 5.30 μ.μ. θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Γαύδου το νεοαποκτηθέν ταχύπλοο σκάφος μας 'GAVDOS EXPRESS 1' από το λιμάνι του Πειραιά».
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ακόμα ότι το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου θα ξεκινήσει η δρομολόγηση του 'GAVDOS EXPRESS 1' προς τα λιμάνια της Νότιας Κρήτης, αφού έχουν πρώτα ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την αποδοχή δρομολόγησής του, ενώ οι ημέρες, οι ώρες και τα λιμάνια προορισμού, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες