ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

17/3/11

Λευτεριά στην Τζούλια

Λευτεριά στην Τζούλια



Ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι μια γυναίκα ποινικά κολάσιμη, δεν χρειάζεται να το μαρτυρήσει κανένας εισαγγελέας, δικηγόρος ή δικαστικός. Αυτό για το οποίο δεν είμαι όμως σίγουρος, είναι αν τα ροζ DVD, τα γυμνά εξώφυλλα και οι εμπρηστικές δηλώσεις, αρκούν για να τη στείλει ο εισαγγελέας στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

























Ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Το MEN 24 σου δίνει πέντε λόγους για να προστεθείς κι εσύ στη λίστα των μαρτύρων υπεράσπισης και έναν για να την πας με το αμάξι σου μέχρι την πύλη των φυλακών.
Ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι μια γυναίκα ποινικά κολάσιμη, δεν χρειάζεται να το μαρτυρήσει κανένας εισαγγελέας, δικηγόρος ή δικαστικός. Αυτό για το οποίο δεν είμαι όμως σίγουρος, είναι αν τα ροζ DVD, τα γυμνά εξώφυλλα και οι εμπρηστικές δηλώσεις, αρκούν για να τη στείλει ο εισαγγελέας στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης φρόντισε να καρφώσει τη Τζούλια στο ΣΔΟΕ, προσκομίζοντας το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν υπογράψει στην πρώτη ταινία, σύμφωνα με το οποίο η Τζούλια θα έπαιρνε 150 χιλιάδες ευρώ. Η διαφορά από την κατάθεση της Τζούλιας - μερικούς μήνες νωρίτερα στο ΣΔΟΕ - ότι δεν πήρε ευρώ, ήταν αρκετή για τον εισαγγελέα Χαρ. Τζώνη να απαγγείλει κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος. Γεγονός που μπορεί να στείλει τη Τζούλια ακόμα και στην ψειρού.

Μετά από ενδελεχή έρευνα της ποινική δικονομίας αυτής της χώρας και προσεκτική παρακολούθηση των δύο ερωτικών ταινιών, ιδού πέντε λόγοι για να κατέβεις κι εσύ στη διαδήλωση υπέρ της ελευθερίας της και ένας για να θέλεις να την δεις πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Κύριε εισαγγελέα, μην την βάλετε στο κελί, γιατί..

1) Ποιός θα αντέξει μια δακρύβρεχτη τηλεοπτική συνέντευξη της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη Χριστίνα Λαμπίρη, μέσα από το κελί 33, κατά την οποία θα κρατά ευλαβικά έναν σταυρό στο χέρι και θα επιχειρηματολογεί ότι είχε σκοπό να δωρίσει τα 150 χιλιάρικα για την ανακαίνιση της κεντρικής σκηνής του Εθνικού Θεάτρου;

2) Θα ζηλέψει και πάλι τη δόξα της Τζούλιας η Μαριάννα Ντούβλη και θα απειλήσει τον ελληνικό λαό με ένα δεύτερο DVD. Έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες (μούφες δηλαδή) αναφέρουν ότι η δεύτερη απόπειρα της Ντούβλη θα κυκλοφορήσει σε 3D format για να απολαμβάνει ο θεατής και τις τρεις διαστάσεις της Θεάς Μαριάννας.

3) Ο ουρανός του Κορυδαλλού θα γεμίσει από ελικόπτερα Ελλήνων κροίσων, οι οποίοι θα προσπαθούν να απελευθερώσουν την Τζούλια σε στυλ Παλαιοκώστα. Το δικαστικό σύστημα θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο και οι φυλακές θα είναι ένα βήμα από την εξέγερση με αίτημα να δοθεί χάρη στο πτωχό πλην τίμιο κορίτσι.

4) Η μόνη Αλεξανδράτου που θα εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα θα είναι η Άρτεμις Αλεξανδράτου. Ναι, εκείνη η τραγουδιάρα αδερφή της Τζούλιας που τέσσερις μέρες τη θάβει και τρεις τη στηρίζει, γιατί κι εκείνη (όπως κι εμείς) θα ήθελε να της μοιάζει λίγο περισσότερο.

5) Η ελληνική showbiz θα χάσει την ξανθιά ωραία γκόμενα στην οποία έχει μάθει τόσα χρόνια να φορτώνει κάθε τι κακό που συμβαίνει στη χώρα. Ποια θα παίξει το ρόλο του μαύρου πρόβατου του ελληνικού μόντελινγκ στη μετά-Τζούλιας εποχή;

Μήπως να το σκεφτούμε λίγο καλύτερα;

1) Αν μπει η Τζούλια σε ένα κελί και στείλουμε πίσω από τα σίδερα μαζί της, ένα κινηματογραφικό συνεργείο της Sirina Productions και 2-3 συγκρατούμενές της, δεν θα μπορούσε να γυρίσει ένα καταπληκτικό τρίτο DVD;

Η άποψη να καταγραφεί στα πρακτικά κύριε Πρόεδρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες