13/3/11

Ελληνικό τυρί για γκίνεςΣτο βιβλίο Γκίνες μπήκε τυροκομική μονάδα στον Ιερισσό Χαλικιδικής, καθώς δημιούργησε το μεγαλύτερο κατσικίσιο τυρί στον κόσμο. Δείτε πόσο ζυγίζει. Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του τυροκομείου

Μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness απέκτησε το Σάββατο η τυροκομική μονάδα του Ιωάννη Σταθώρη στην Ιερισσό Χαλκιδικής, στην οποία παρασκευάστηκε το μεγαλύτερο κατσικίσιο τυρί στον κόσμο.
Ο εκπρόσωπος της Guinness World Records, Τζακ Μπρόκμπαντ παρέδωσε το πιστοποιητικό της εγγραφής στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ στον ιδιοκτήτη του τυροκομείου Ιωάννη Σταθώρη στο περιθώριο της 21ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Detrop.

"Το τυρί με την ονομασία 'κατσικίσιο πετρωτό' ήταν 939 κιλά", δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ιωάννης Σταθώρης και εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για το επίτευγμά του.
"Κόψαμε το τυρί, το δοκιμάσαμε μαζί με τους επισκέπτες της έκθεσης και είναι εξαιρετικής ποιότητας", ανέφερε προσθέτοντας ότι επιδίωξή του είναι η πρωτοτυπία και η ποιότητα προϊόντων του τυροκομείου του, στο οποίο απασχολούνται 15 άτομα.
/news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες