ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

13/3/11

Καθένας με τον πόνο του

Καθένας με τον πόνο του 
Άλλος κοιτάει πρωτάθλημα, άλλος Κύπελλο και πλέι οφ και άλλος σωτηρία. «Κόκκινο» χτυπάει η αγωνία στα ματς που ολοκληρώνουν την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να πάρει και στα χαρτιά το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος σκέφτεται το Κύπελλο, αλλά θέλει και τα πλέι οφ.


Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΑΕΚ κόντρα στην Καβάλα, με τους «Αργοναύτες» να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το ροτέισον της «Ένωσης».

Στα πιο χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, ο Πανιώνιος θέλει να τελειώνει μια και καλή με την υπόθεση σωτηρία και για να το πετύχει αυτό πρέπει να «τελειώσει» και τη Λάρισα από την κατηγορία.

Βαθμούς για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη ψάχνουν και οι Εργοτέλης-Ατρόμητος στη μεταξύ τους μονομαχία στην Κρήτη, όπως και η Κέρκυρα με τον Άρη του Σάκη Τσιώλη πλέον.

Παρακολουθήστε live όλα τα ματς μέσω του www.sport-fm.gr.

Αναλυτικότερα το σημερινό πρόγραμμα:

Κυριακή 13/3

Εργοτέλης-Ατρόμητος (15:00, NovaSports 3)

Και τώρα… τρέχουμε! Οι τρεις σερί ήττες του ενός και οι έξι αγώνες χωρίς νίκη του άλλου έκαναν παρελθόν τις… ανέσεις για Εργοτέλη και Ατρόμητο. Κι αν το «στοκ» βαθμών που είχαν φτιάξει οι Κρητικοί πριν τους ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τους επιτρέπει να μην ανησυχούν (προς το παρόν), η «βόμβα» του Πανιωνίου σκόρπισε άγχος στο Περιστέρι. Τόσο πολύ που, έστω και… σκέψεις για τη ρεβάνς Κυπέλλου στο Βόλο μοιάζουν πολυτέλεια από την Κυριακή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο


Πανιώνιος-Λάρισα (15:00, NovaSports 2)

«Καν’ το όπως εγώ». Αλλά… από την επόμενη βδομάδα! Με τους οκτώ πόντους σε τέσσερις αγωνιστικές να τον κάνουν από «μελλοθάνατο»… άνετο, ο Πανιώνιος δείχνει το δρόμο στη Λάρισα! Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται τους Θεσσαλούς και θέλουν να βάλουν… παρένθεση στην αντεπίθεση που ξεκίνησαν εκείνοι με τον Παναθηναϊκό. Αν δεν τα καταφέρουν και οι «βυσσινί» πάρουν το πρώτο τους διπλό φέτος, κανείς δεν θα μπορεί να τους απαγορεύσει (βάσιμες) ελπίδες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης


ΑΕΚ-Καβάλα (17:15, NovaSports 2)

Νίκη και έφυγε για… τελικό! Μετά την εντυπωσιακή τεσσάρα επί του ΠΑΟΚ και πριν τη μεγάλη ρεβάνς μαζί του -για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου- η ΑΕΚ μόνο χαλαρό ματσάκι δεν έχει! Απέναντι σε αντίπαλο φορμαρισμένο (μια ήττα σε επτά ματς) και τον οποίο είναι πολύ πιθανό να συναντήσει στα play off, η «Ένωση» θέλει να επιβεβαιώσει πως (εκτός των νικών) μπορεί να προσφέρει και ωραίο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Κέρκυρα-Άρης (17:15, NovaSports 3)

«Μπλέξαμε, Άρη, μπλέξαμε»! Οι ήττες από Ολυμπιακό Βόλου και Ξάνθη έφεραν και πάλι κοντά στα «μπλεξίματα» την Κέρκυρα. Αν κάποιος μπορεί να την… καταλάβει, δε, είναι ο Άρης. Ξυπνώντας από το «όνειρο» της Ευρώπης, χάνοντας από τον Ηρακλή και συμπληρώνοντας εννέα ματς με μία (μόλις) νίκη, οι «κίτρινοι» βρέθηκαν πιο κοντά στη ζώνη, παρά στα play-off. Με τον Σάκη Τσιώλη για πρώτη φορά στον πάγκο, θα προσπαθήσουν να ομορφύνουν τη (μη αντιπροσωπευτική) εικόνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

Πρωτάθλημααα! Κύπελλοοοο! Αν υπήρχαν ΚΑΙ οπαδοί του Ολυμπιακού στην «κολασμένη» Τούμπα, έτσι θα πήγαινε η (συνθηματική) ανταλλαγή! Μετά την εμβόλιμη νίκη με τον Εργοτέλη, που διασκέδασε τις εντυπώσεις από τις τέσσερις σερί ήττες, ο «δικέφαλος» (δεν μπορεί να μην) έχει το μυαλό και στη μεγάλη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Αντίθετα, τίποτα άλλο εκτός από το διπλό (που θα προσφέρει μαθηματικά τον τίτλο, αλλά και… εκδίκηση για το Κύπελλο) δεν υπάρχει στο μυαλό των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Καρσιώτης (Κορίνθου)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Σάββατο 12/3

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Όταν θέλει μπορεί! Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακό Βόλου χάρη σε ένα γκολ του Μπαρτολίνι στην... εκπνοή και απέδειξε πως η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα δεν είναι άπιαστο όνειρο! Ο Μπαστία με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τους Αρκάδες στο 16’, ο Σολάκης ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά στο 23’ και ο Μπαρτολίνι με τον ίδιο τρόπο στις καθυστερήσεις χάρισε μια νίκη - βάλσαμο στους γηπεδούχους! Διαβάστε περισσότερα.




Πανσερραϊκός-Skoda Ξάνθη 2-1

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Πανσερραϊκός, μετά από 13 αγωνιστικές έφτασε στη νίκη με σκορ 2-1 επί της φλύαρης SKODA Ξάνθης που έχασε πολλές ευκαιρίες και έδειξε ότι αν τελικά υποβιβαστεί στη Football League (μαθηματικά ελπίζει ακόμα στην παραμονή) θα το κάνει με ψηλά το κεφάλι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να κλειδώσουν από τώρα την παραμονή και θα πρέπει να προσέξουν στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν αν δεν θέλουν να μπλέξουν. Διαβάστε περισσότερα.



Ηρακλής-Παναθηναϊκός 1-3

Η αλλαγή του συστήματος του Παναθηναϊκού σε 4-4-2 και η συνύπαρξη Σισέ-Πετρόπουλου στην επίθεση έφερε τη λύση στη μίνι-κρίση και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των «πρασίνων» από το ντέρμπι και μετά. Το «τριφύλλι» νίκησε 3-1 τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη με τον Γάλλο να σερβίρει δις στον «Πετρό» (4’,51’) και μία στον Χριστοδουλόπουλο (83’). Ο Μαχόπ στο 36’ το γκολ του «Γηραιού». Διαβάστε περισσότερα.




Η επόμενη αγωνιστική (27η)

Κυριακή 20/3 (19:00)

Skoda Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης
Άρης-Πανσερραϊκός
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
Ηρακλής-Πανιώνιος
Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου
Λάρισα-Εργοτέλης
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες