ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

23/3/11

Τα πειστήρια των οργίων


Φωτογραφίες από τα "αθώα" πάρτι του Μπερλουσκόνι δημοσίευσε η L'Unita. Απεικονίζονται μεταξύ άλλων κορίτσια να φιλιούνται, αλλά και στριπτιζέζ. Σε δύσκολη θέση ο Ιταλός πρωθυπουργός (Pics)

Σάλο έχουν προκαλέσει στην Ιταλία, φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και προέρχονται από τα περίφημα πάρτι του πρωθυπουργού της χώρας Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Τις δημοσίευσε η κεντροαριστερή εφημερίδα L'Unita  και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι οκτώ συνολικά φωτογραφίες τραβήχτηκαν με τα κινητά των καλλονών που έπαιρναν μέρος στα δείπνα που οργάνωνε ο μεγιστάνας πρωθυπουργός.

 Σε μια από τις φωτογραφίες, η σόου-γκερλ Μπάρμπαρα Γκουέρρα, είναι ντυμένη αστυνομικίνα και κρατά χειροπέδες.
Σε μια άλλη, ο ατζέντης Λέλε Μόρα (σε βάρος του οποίου διεξάγονται έρευνες για προαγωγή στην πορνεία) είναι ξαπλωμένος σε μεγάλο καναπέ και παίζει με έναν άλλον φιλοξενούμενο.

 Σε άλλες τρεις φωτογραφίες, μπορεί κανείς να ξεχωρίσει γωνιές της βίλας του Άρκορε (μια βιβλιοθήκη και μια τηλεοπτική γιγαντοοθόνη), ενώ διακρίνονται και κοπέλες οι οποίες, χαμογελώντας, αγκαλιάζονται και φιλιούνται.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα πρόκειται για υλικό που συμπεριλαμβάνεται στην δικογραφία των εισαγγελέων, η οποία θα χρησιμοποιηθεί στην δίκη του "Ρούμπι Γκέιτ" που, εκτός απροόπτου, θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου στο Μιλάνο.
Αξίζει όλοι να θυμηθούμε τις πρόσφατες δηλώσεις Μπερλουσκόνι για το ότι είναι πολύ "γέρος" για να συμμετέχει σε όργια. Προφανώς εννοούσε πολύ γερός...
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες