ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

16/3/11

Οι καυτές παρουσίες της showbiz κάτω των 30






 
Όλη η βιομηχανία της showbiz μιλάει γι’ αυτές μετά από κάθε τους εμφάνιση. Τυχαίο; Φυσικά και όχι αφού είναι οι πιο καυτές παρουσίες και είναι πάνω στο άνθος της ηλικίας τους. Ας τις απολαύσουμε.

Katy Perry



Είναι μόλις 26 ετών, κι όμως έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει ψηλά στα τσαρτ και να ακούγεται παντού το όνομα της. Όλοι περιμένουν την επόμενη εμφάνιση της στη σκηνή με τα καυτά κορμάκια της, ή την επόμενη φωτογράφιση για να απολαύσουν τα υπέροχα πόδια της.

Tammin Sursok



Άλλη μια 26χρονη στη λίστα μας που μας έρχεται από την Αυστραλία. Είναι και πολυτάλαντη, και ηθοποιός και τραγουδίστρια. Τώρα το γιατί βρίσκεται στη λίστα μας, θα μπορούσα να σας δώσω χίλιους λόγους. Αλλά νομίζω ότι οι φωτό τα λένε όλα!

Leighton Meester



Είναι αυτό το σέξι και σκληρό που σου βγάζει όταν σε κοιτά με τα μεγάλα μάτια της. Αν και γεννήθηκε στη φυλακή, έφτασε αισίως τα 25 και τα κατάφερε μια χαρά. Όπως και να ‘χει το αγαπημένο μας Gossip Girl ξέρει να μας γεμίζει φαντασιώσεις.

Kristen Kreuk



Την γνωρίσαμε ως Lana Lang, το κορίτσι που προσπαθούσε απελπισμένα να ρίξει ο Superman στα νιάτα του. Από τότε την λατρέψαμε. Είναι αυτός ο συνδυασμός μελαχρινής επιδερμίδας με ανοιχτό πράσινο μάτι που μοιάζει εξωτικό και κάνει τη διαφορά.

Keira Knightley



Όχι μόνο μοντέλο, αλλά και ηθοποιός βραβευμένη από την Αγγλική ακαδημία. Κι όλα αυτά ενώ είναι μόλις 26 ετών. Μέχρι στο Star Wars έχει παίξει, αν την θυμάστε οι μεγαλύτεροι. Και επειδή αυτά από μόνα τους δεν είναι αρκετά για να βρίσκεται στη λίστα μας, αν τα προσθέσεις στα υπέροχα πόδια της, τα συμμετρικά χαρακτηριστικά της και τα χυμώδη χείλη της, τότε θα καταλάβεις γιατί μπήκε.

Maria Sharapova



Μπορεί να μας έρχεται από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά η Maria τα καταφέρνει μια χαρά και στο χώρο του μόντελινγκ. Αν κρίνουμε και από την τελευταία της φωτογράφιση, το κορίτσι το έχει.

Kendra Wilksinon



Το κορίτσι του Playboy έγινε γνωστό κυρίως από την συμμετοχή της στο ριάλιτι “The Girls Next Door” στο ρόλο του Νο3 κοριτσιού του Hugh Hefner. Και ο λόγος που βρίσκεται στη λίστα μας είναι γιατί δεν έχει καμία σχέση με το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Lindsay Lohan



Το κακό κορίτσι του Hollywood δεν γινόταν να λείπει από εδώ. Όχι τίποτε άλλο αλλά την είδαμε να μεγαλώνει μπροστά στα ματιά μας. Θα προτιμούσαμε βέβαια να την είχαμε μεγαλώσει στα πόδια μας, αλλά δεν βαριέσαι…

Rihanna



Το εξωτικό κορίτσι από τα Barbados ξέρει να τραβά τα βλέμματα. Είναι αυτό το κορμί βλέπεις που δεν φροντίζει να το καλύπτει ιδιαίτερα. Αν και βαμμένη, σίγουρα είναι η Νο1 κοκκινομάλλα στις αντρικές φαντασιώσεις.

Megan Fox



Υπήρχε περίπτωση να υπήρχε άλλη στο Νο1; Μπορεί το Hollywood να λέει ότι όλη την δημοσιότητα την κέρδισε με την εμφάνισή της και όχι με το ταλέντο της, αλλά εδώ που τα λέμε, δεν μας νοιάζει. Μας φτάνει να την βλέπουμε.
/www.men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες