5/4/11

ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ...Πολύ καλό άρθρο αξίζει να το διαβάσετε !

Είναι γνωστή η οικονομική περιπέτεια της Αργεντινής όπως αυτή δημοσιευόταν με δραματικά λόγια στα διεθνή και Ελληνικά ΜΜΕ. Όλοι μας γνωρίσαμε το οικονομικό δράμα που έζησαν οι κάτοικοι της Αργεντινής, που τράβηξε τη συμπάθεια όλων μας.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί, αντί να λάβουν μηνύματα από αυτό το οικονομικό δράμα, ακολούθησαν ακριβώς την ίδια πεπατημένη  με τις κυβερνήσεις της Αργεντινής των Μένεμ και Ντε λα Ρούα, δήθεν Σοσιαλιστών αχυρανθρώπων της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Η Αργεντινή μια τεράστια σε γεωγραφική έκταση χώρα, με πολλά εκατομμύρια πληθυσμό, με πλούσια Γεωργική παραγωγή, Κτηνοτροφία, Βιοτεχνία, Βιομηχανία, και άλλες οικονομικές πηγές και δραστηριότητες, βρέθηκε ξαφνικά οικονομικά κατεστραμμένη, λόγω ανικάνων κυβερνήσεων, οι οποίες ακολούθησαν τις εντολές της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης, με σκοπό να πτωχεύσει η χώρα. Οι κοσμοκράτορες είχαν βάλει στο μάτι το πλούτο της Αργεντινής.
Είχε και η Αργεντινή την ατυχία να κυβερνάται από Σοσια–ληστρικές κυβερνήσεις σαν την Ελλάδα, όργανα των επικυρίαρχων και εξουσιαστών του πλανήτη. Όσες χώρες χρεοκόπησαν είχαν και έχουν Σοσιαλιστικές κυβερνήσεις, όργανα των Επικυρίαρχων της Γης.
Βλέπετε οι Κοσμοκράτορες προτιμούν τους διεθνείς Σοσια-ληστές…
Συγκλονιστικές οι ομοιότητες μεταξύ Αργεντινής και Ελλάδος στο οικονομικό δράμα, αφού και η Ελλάς διετάχθη από τη παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, να πτωχεύσει, με σκοπό να μας πάρουν με υποθήκες δια του μνημονίου, όλο το δημόσιο ορυκτό πλούτο σε πετρέλαια, φυσικό αέριο, και σε πολύτιμα μέταλλα, τα οποία άφθονα χορήγησε στο Ελληνικό υπέδαφος, και στις Ελληνικές θάλασσες, ο Παντοδύναμος, για την ευημερία του Ελληνικού Λαού.
Γι’ αυτό μας ραντίζουν, για να μην αντιδράσουμε για τη κλοπή.
Τις εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, ακολούθησαν οι ανίκανοι πολιτικοί μας, για να έχουν την εύνοιά της, ώστε να εδραιώνονται στην εξουσία, με αποτέλεσμα να βυθίσουν τον Ελληνικό λαό στη δυστυχία, και τη χώρα σε διεθνή ανυποληψία, αλλά και σε άμεσο επικινδυνότητα όσον αφορά την Εθνική κυριαρχία της.
Τα τοκοχρεολύσια που πληρώνουμε συνεχώς διευρύνουν το χρέος.
Πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού. Δανειζόμαστε από τη τρό’ι’κα για να πληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια, τίποτα δεν πάει στην ανάπτυξη.
Αυτή η κυβέρνηση είναι υπηρέτης της διεθνούς τοκογλυφίας των Κοσμοκρατόρων, και τα πιόνια οι βουλευτές της δεν το βλέπουν…
Οι πολιτικοί μας είναι όχι απλώς μετριότητες, είναι υπόδικοι, αφού οδήγησαν τη χώρα και το λαό της στη καταστροφή, δια της χρεοκοπίας.
Σήμερα η S&P μας υποβάθμισε πάλι, σε επίπεδα που αγγίζουν το πάτο.
Το 1998 η Αργεντινή είχε καταντήσει να δανείζεται από τις διεθνείς κεφαλαιαγορές,  με επιτόκιο 10.5%  και τα Spreads στα ύψη, σαν την Ελλάδα προ και μετά του μνημονίου. Τότε εμφανίστηκε σαν σωτήρας το ΔΝΤ ,και οι αχυράνθρωποι και μαριονέτες πολιτικοί έβαλαν την Αργεντινή μέσα στο ΔΝΤ ,  (αυτό σας θυμίζει κάτι;), όπου τα επόμενα δύο χρόνια το ΔΝΤ  χορήγησε δάνειο 47 δις δολάρια και μνημόνιο με δυσβάστακτους  για το λαό όρους, σαν εμάς.
Τότε στην Αργεντινή, κάθε δημόσια περιουσία εκποιήθηκε χωρίς αποτέλεσμα, όπως πάνε σήμερα να κάνουν εδώ οι μαριονέτες και πιόνια πολιτικοί μας, (να πουλήσουν τη δημόσια περιουσία), και η Αργεντινή βρέθηκε ξανά χωρίς χρήματα, σε κατάσταση πλήρους χρεοκοπίας και πτώχευσης.
Σε μια προσπάθεια να σταματήσει η μεταφορά των καταθέσεων από τις τράπεζες στο εξωτερικό, ο Σοσια-ληστής Ντε-λα-Ρούα  τότε πρόεδρος της Αργεντινής, απαγόρευσε την ανάληψη μετρητών πέραν του ποσού των $250 δολ. το μήνα, με αποτέλεσμα η χώρα να βυθιστεί στην ύφεση. Εδώ βύθισαν τη χώρα στην ύφεση με άλλα γνωστά οικονομικά μέτρα.
Το έτος  2001 έγινε η κοινωνική έκρηξη!!! Τα γεγονότα οδήγησαν στη παραίτηση της μνημονιακής κυβερνήσεως των πρακτόρων ξένων δυνάμεων, και η χώρα μπήκε σε περίοδο ακυβερνησίας και αστάθειας.
Το ευτύχημα για την Αργεντινή ήταν ότι δεν είχε βάρβαρους κακούς γείτονες, σαν τους Τουρκομογγόλους, να εποφθαλμιούν την Εθνική της κυριαρχία, και έτσι απέφυγε τα έξοδα εξοπλισμών, και πολεμικών προετοιμασιών… Το έτος 2002 τα ποσοστά φτώχειας ήταν 57% και η ανεργία στο 23%. Εκεί πλησιάζουμε και εμείς σήμερα.
Στο άρθρο μου «Χρεωκοπία» στην Ε.Ω. 19/03/11 πρότεινα στη κυβέρνηση διαπραγμάτευση με τις δάνειες δυνάμεις του ολικού χρέους της χώρας, αφού «Εκείνοι» με τα διάφορα σκάνδαλα και τη διαφθορά μάς το φόρεσαν καπέλο, αλλά οι σημερινοί πολιτικοί δεν έχουν τέτοιο ανάστημα ώστε να τα βάλουν με το παγκόσμιο Σιωνιστικό οικονομικό κατεστημένο, και να βγάλουν τη χώρα από το βάλτο.
Το χρέος που έχουμε σήμερα δεν είναι διαχειρίσιμο, απόδειξη ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο, εκεί μας οδήγησε το μνημόνιο με το ΔΝΤ.
Ο κ. Στρος Καν, αφού μας έβαλε μέσα στον οικονομικό βούρκο του ΔΝΤ  με τη βοήθεια των αχυρανθρώπων πολιτικών μας, τώρα μας ειρωνεύεται λέγοντας ότι βυθιστήκαμε στα σκ…..
Ο Λαός της Αργεντινής, χωρίς χρήματα πλέον, για να επιβιώσει, έκαναν ανταλλαγή προϊόντων μεταξύ των.
Τότε εμφανίσθηκε ένας δυναμικός πολιτικός, σαν από μηχανής Θεός, ονόματι Κιρτσνερ, ο οποίος πέρσι αιφνιδίως απεβίωσε νεότατος,και σήμερα  Πρόεδρος της Αργεντινής είναι η χήρα του, κυρία Κίρτσνερ, εκλεγείσα με δημοκρατικές διαδικασίες πανηγυρικά από το Λαό. Δεν σας προβληματίζει ο αιφνίδιος θάνατος του προέδρου Κιρτσνερ,  αν και ακμαιότατος;
Η πρώτη απόφαση του νέου τότε προέδρου Κιρτσνερ,  ήταν η στάση πληρωμών προς το ΔΝΤ, και τις άλλες δάνειες δυνάμεις, και η μη αναγνώριση του χρέους, αφού «Εκείνοι» βύθισαν την Αργεντινή στο χρέος, όπως εμάς. Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει και εδώ, η μη αναγνώριση του χρέους, αφού «Εκείνοι» μάς το φόρεσαν καπέλο με τα εδώ πρακτοράκια τους, κάνοντας την οικονομία μας μπάχαλο.
Στη πράξη αυτό σήμαινε ότι η κυβέρνηση του προέδρου Κιρτσνερ απαίτησε από το ΔΝΤ τη διαγραφή  ολοκλήρου του χρέους της Αργεντινής. Λαμβάνοντας πολύ σκληρά μέτρα, έναντι των διεθνών δανειστών και λαμογιών, ένας αληθινός πατριώτης πολιτικός, πίστεψε ότι υπάρχει και άλλη λύση στο οικονομικό πρόβλημα, αγωνίστηκε για αυτή και τα κατάφερε. Στρίμωξε στη γωνία τους διεθνείς τοκογλύφους.
Μετά από σκληρές και δύσκολες διαπραγματεύσεις , το ΔΝΤ και οι άλλες δάνειες δυνάμεις,  διέγραψαν το 75% του χρέους , και αναγκάστηκαν  να δεχτούν  την αποπληρωμή του υπολοίπου ποσού με προνομιακούς  για την Αργεντινή όρους, και έτσι η χώρα αυτή γλίτωσε από την οικονομική σκλαβιά   του ΔΝΤ.
Εδώ αποφασίζουμε εμείς για τη τύχη μας, αν σας αρέσει, τους είπε ο πρόεδρος Κιρτσνερ, και «Αυτοί» και «Εκείνοι», υπέκυψαν.
Όμως για να γίνει αυτό εδώ σε εμάς, χρειάζεται πολιτικός ηγέτης αληθινός πατριώτης , που δεν φοβάται για τη ζωή του, και όχι φοβισμένοι ξενοκίνητοι πολιτικοί πρακτορίσκοι των διεθνών τοκογλύφων, της παγκόσμιας οικονομικής διαχείρισης, με όργανα τη GOLDMAN SACHS, και την άλλη παρέα των χρηματοπιστωτικών οίκων και των οίκων αξιολόγησης των κρατών και λαών της Γης.
Η Ελλάς σήμερα, δυστυχώς έχει μια αλλοδαπή κυβέρνηση του «απολύτου τίποτα» με πολιτικούς αχυρανθρώπους της  Ν.Τ.Π.
Ο πρωθυπουργός μας ζητάει με δηλώσεις του σήμερα, την ενεργή συμμετοχή των τραπεζών στη βοήθεια της χώρας για ανάπτυξη, αφού έχουν μεγάλα κέρδη όπως είπε, ενώ ταυτόχρονα τις χρηματοδοτεί με εγγυήσεις, από το αίμα του Ελληνικού Λαού, με άλλα 30 δις Ευρώ…
Οι Ελληνικές τράπεζες δανείζονται από τη ΕΚΤ με επιτόκιο 1% και εν συνεχεία δανείζουν το λαό με επιτόκιο άνω του 10% ασκώντας έτσι τοκογλυφία εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Δεν μας έφθαναν όλα αυτά, μας ήλθε και ο πόλεμος της Λιβύης όπου συμμετέχουμε χρεώνοντας τη θνήσκουσα οικονομία μας, επειδή έτσι το θέλουν οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη με επιθετικό όργανο το ΝΑΤΟ και τις χώρες του, διότι εποφθαλμιούν και θέλουν τα νέα ενεργειακά κοιτάσματα που ανεκαλύφθησαν πρόσφατα μέσα στην ΑΟΖ αλλά και στο υπέδαφος της Λιβύης, αφού τα πετρέλαια της Λιβύης είναι εκλεκτής ποιότητας για τα διυλιστήρια των διεθνών εταιριών πετρελαίου, ιδιοκτησίας των Κοσμοκρατόρων…
Και πάνω σε όλα αυτά μας ήλθε στο κεφάλι σαν κεραμίδα και η ραδιενέργεια της Ιαπωνίας, αφού όλος ο πλανήτης πλέον απειλείται με πυρηνική καταστροφή, εάν οι πυρηνικοί αντιδραστήρες της FUKUSHIMA εκραγούν, πράγμα που πολύ φοβούνται οι επιστήμονες και οι κυβερνήσεις όλων των κρατών της Γης. Φήμες παγκοσμίως κυκλοφορούν ότι τα δραματικά γεγονότα της Ιαπωνίας ήταν έργο των Επικυρίαρχων δια του συστήματος HAARP…  Τυχαίο; δεν νομίζω!!!
Η Αργεντινή σήμερα έχει πια μπεί στο δρόμο της οικονομικής ανάπτυξης, και ο λαός της  πήρε τον έλεγχο της χώρας, και τη τύχη στα χέρια του. Το παράδειγμα της Αργεντινής ας μας γίνει μάθημα, και ας μας φωτίζει στα επόμενα βήματα, για να σώσουμε την Ελλάδα από τα νύχια των αρπακτικών της παγκόσμιας δικτατορίας.
Αντώνης  Ι   ΓρυπαίοςΔιεθνολόγος
www.triklopodia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες