5/4/11

Εκτοξεύθηκε, το Σογιούζ, με πλήρωμα, δύο ρώσους κοσμοναύτες και έναν αμερικανό αστροναύτη - Προορισμός, ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός

Το ρωσικό διαστημόπλοιο, Σογιούζ, εκτοξεύθηκε τα χαράματα της Τρίτης από τη διαστημική βάση του Μπαϊκονούρ, στο Καζακστάν, μεταφέροντας δύο Ρώσους κοσμοναύτες και έναν Αμερικανό αστροναύτη, στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Μία φωτεινή τροχιά διεγράφη στο νυχτερινό ουρανό για αρκετό χρονικό διάστημα μετά την εκτόξευση του, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες.
Ρωσία: Εκτοξεύθηκε, το Σογιούζ, με πλήρωμα, δύο ρώσους κοσμοναύτες και έναν αμερικανό αστροναύτη - Προορισμός, ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός
    Ο Ρώσος κυβερνήτης του Σογιούζ, Αλεξάντερ Σαμοτκάγιεφ, ο ιπτάμενος μηχανικός της ΝΑSΑ Ρον Γκαράν και ο κοσμοναύτης Αντρέϊ Μπορισένκο, πρόκειται να συναντήσουν, μετά από ταξίδι δύο ημερών με το περιορισμένων διαστάσεων διαστημόπλοιο, τα άλλα τρία μέλη του διαστημικού σταθμού.
    Ο Ρώσος επικεφαλής του Κέντρου Ελέγχου της Διαστημικής Αποστολής, ανακοίνωσε ότι οι τρείς αστροναύτες απογειώθηκαν από το Μπαϊκονούρ, στις 4.18', τα χαράματα της Τρίτης, τοπική ώρα.
e-typos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες