ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

5/4/11

Πέντε άντρες που θα σας κάνουν βασίλισσες

Πέντε άντρες που θα σας κάνουν βασίλισσες
Η Kate Middleton τον βρήκε τον πρίγκιπά της, στην κυριολεξία. Όμως υπάρχουν εκεί έξω ακόμη πολλοί γαλαζοαίματοι εργένηδες. Αυτοί είναι οι πέντε πιο περιζήτητοι Ευρωπαίοι νέοι, γαλαζοαίματοι, που αναζητούν τις μελλοντικές πριγκίπισσες της καρδιάς τους, αλλά και της χώρας τους.
Από τους πρώτους στη λίστα φιγουράρει ο εικοσιεξάχρονος πρίγκιπας Harry της Αγγλίας, ο οποίος ως δευτερότοκος γιος του πρίγκιπα Καρόλου δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
Δεύτερος ακολουθεί ο πρίγκιπας της Σουηδίας Carl Philip, ο οποίος στα τριανταένα του χρόνια, χώρισε μετά από δέκα χρόνια σχέση και κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος.
Περιζήτητος είναι και ο Andre Casiraghi, ο μεγαλύτερος γιος της
πριγκίπισσας Caroline του Μονακό, που αν και δε θεωρείται πρίγκιπας, καθώς ο πατέρας του δεν ήταν γαλαζοαίματος, φιγουράρει πολύ ψηλά στη λίστα με τους hot εργένηδες.
Από τη βασιλική οικογένεια του Βελγίου ο πρίγκιπας Amedeo, εικοσιτεσσάρων ετών είναι το «κελεπούρι», καθώς έχει κάνει οικονομικές σπουδές στο Λονδίνο, έχει φοιτήσει στη στρατιωτική ακαδημία του Βελγίου και παίζει και ράγκμπι, δηλαδή έξυπνος, φιλόπατρις και αθλητικός τύπος.
Τέλος, ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι ο λεγόμενος «γαμπρός χωρίς παλάτι». Στα εικοσιτέσσερα του ο γιος του έκπτωτου βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου, μένει στη Νέα Υόρκη και ακόμη και αν δεν έχει παλάτι, το αίμα του παραμένει βασιλικό.
queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες