12/4/11

Όποιος προλάβει…


Όποιος προλάβει…
Με… γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτήριων στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τη Λάρισα, το οποίο θα συνδυαστεί με την απονομή του πρωταθλήματος για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να εξαντλήσουν όσα βρεθούν στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη. Ήδη μέχρι και σήμερα περίπου 9.500 εισιτήρια είχαν «φύγει». Έτσι υπολογίζεται ότι μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα έχουν εξαντληθεί όλα και σε συνδυασμό με τους κατόχους των καρτών «διαρκείας» θα συντελέσουν στην πραγματοποίηση της γιορτής που ετοιμάζουν από την ΠΑΕ.


Στον Πειραιά, σκοπεύουν να γιορτάσουν την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους μετά από την περσινή κακή σεζόν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαβεβαιώνουν ότι ετοιμάζουν ό,τι καλύτερο για να γιορτάσουν την επιτυχία της ομάδας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν σκοπό να προκαλέσουν με τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τη γιορτή, όταν η χώρα βρίσκεται σε μια τόσο δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους ένα «μαγικό χαρτάκι» με τους τρόπους που έχει κάνει γνωστούς η ΠΑΕ εδώ και λίγες ημέρες και τους οποίους υπενθύμισε σήμερα με σχετική ανακοίνωση…

Αναλυτικά αυτή αναφέρει…

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 17/4/2011 και ώρα 19:00, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της SUPER LEAGUE και στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής του Πρωταθλήματος που κατέκτησε η ομάδα μας, τα εξής:

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17, από την Τρίτη 11/04 και καθημερινά, με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν VIP εισιτήριο, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (τηλεφωνικό κέντρο 210 4800901).

Οι φίλαθλοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό, που επιθυμούν μεμονωμένα την προμήθεια εισιτηρίων, μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Περιφέρειας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ. 210 4800909, καθημερινά με ώρες επικοινωνίας 10:00 - 17:00.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο της Αστυνομικής του Ταυτότητάς.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά, σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, μέσω CITIBANK, από την Δευτέρα (11/04) έως την Πέμπτη (14/04) μεταξύ των ωρών 10:00 - 18:00, στο τηλ. 801 500 7777.

Η παραλαβή των παραπάνω εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Παρασκευή (15/04) από τις 10:00 - 18:00 και την Κυριακή (17/04) από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 45 € & 100 € (VIP)».

/www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες