ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

12/4/11

Γιαούρτωσαν και τον Αρχιεπίσκοπο Βελγίου- Δείτε το!


Ακόμα και στο Βέλγιο, οι αποδοκιμασίες προσωπικοτήτων της πολιτικής και θρησκευτικής ζωής γίνονται με...γιαούρτωμα! Φοιτητές υποδέχτηκαν με γιαούρτι τον Αρχιεπίσκοπο Βελγίου, ο οποίος επισκέφθηκε το πανεπιστήμιό τους στην πόλη Louvain La Neuve, προκειμένου να εκφωνήσει ομιλία.
Μάλιστα, μόλις ο Αρχιεπίσκοπος, Andre-Joseph Leonard κατάφερε να καθαριστεί λίγο, τον γιαούρτωσαν ξανά! Στον αρχιεπίσκοπο αρχικά επιτέθηκε με γιαούρτι, ένας νεαρός έξω από την αίθουσα. Αυτός όμως, χωρίς
να χάσει τη ψυχραιμία του, καθάρισε το πρόσωπό του και επέστρεψε στο αμφιθέατρο για την ομιλία.
Εκεί τρεις ακτιβιστές τον γιαούρτωσαν για δεύτερη φορά!  Όπως δήλωσε ένας εκ των νεαρών μετά την επίθεση, με αυτή του την κίνηση ήθελε να διαφωνήσει ως προς τον συντηρητισμό της Βελγικής Καθολικής εκκλησίας.
Πέρσι, αποκαλύψεις σοκ είχαν ταράξει τα θεμέλια της καθολικής εκκλησίας του Βελγίου.
Σε ηχογραφημένα ντοκουμέντα που διέρρευσαν, ακούγεται ο πρώην επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας του Βελγίου, Καρδινάλιος Γκόντφριντ Ντάνεελς, να ζητάει από ένα από τα θύματά του να μην αποκαλύψει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από επίσκοπο.
Στις ηχογραφημένες συνομιλίες, που καταγράφηκαν από το θύμα και δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδες του Βελγίου, ο πρώην αρχιεπίσκοπος του Βελγίου, ακούγεται να προτρέπει το θύμα του να δεχτεί μία ιδιωτική συγγνώμη ή να περιμένει ένα χρόνο μέχρι ο επίσκοπος να συνταξιοδοτηθεί, προτού δημοσιοποιήσει το σκάνδαλο.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες