ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

15/4/11

Κινήσεις αντιπερισπασμού ετοιμάζουν στην κυβέρνηση

Έχοντας γνώση της αδύναμης κατάστασης στην οποία τελεί, αναφορικά με όλα σχεδόν τα μέτωπα που έχει ανοικτά, η ελληνική κυβέρνηση θα επιχειρήσει μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα να ...αιφνιδιάσει θετικά την Κομισιόν και το ΔΝΤ, επιστρατεύοντας τις τελευταίες "εφεδρείες" που διαθέτει. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο, στο πλαίσιο πάντα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος για το διάστημα 2012-2015, που θα ανακοινωθεί σε "γενικές γραμμές" σε λίγο, να προχωρήσει ένα - δύο το πολύ projects τα οποία θεωρούνται και είναι ώριμα προς υλοποίηση άμεσα.
Δηλαδή, πριν από το τέλος του 2011. Κατ αυτόν το τρόπο θα επιχειρήσει να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό το οποίο θα προσπαθήσει να κάνει θα είναι να κερδίσει χρόνο. Αν για παράδειγμα προχωρήσει ταχύτερα το project της αξιοποίησης του Ελληνικού, όπως πράγματι σχεδιάζει να κάνει ή αν πουλήσει ένα επιπλέον 10% των μετοχών του ΟΤΕ στην Deutche Telekom, στην πραγματικότητα θα κερδίσει σε επίπεδο εντυπώσεων, αλλά από πλευράς ουσίας το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει θεαματικά.
Με την απειλή της "κίτρινης κάρτας", όμως να επικρέμεται πάνω από το "κεφάλι" της Ελλάδας τον Ιούνιο και της "κόκκινης" να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για το Σεπτέμβριο, τέτοιες κινήσεις αντιπερισπασμού, μπορεί να αποδειχθούν κάτι παραπάνω από ...θαυματουργές. Γι αυτό και στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες, τις "δουλεύουν".
newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες