ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ e-ΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΣ...

15/4/11

Ο mister ΑΠΟΤΥΧΙΑ 75 δισ. ευρώ!!!


Σήμερα ο Πρωθυπουργός με τον Υπουργό Οικονομικών θα ανακοινώσουν πρόσθετα μέτρα 23,5 δις ευρώ.
Πέρυσι τέτοια εποχή μας έλεγαν με στόμφο ότι με το μνημόνιο που έφτιαξαν και το δάνειο των 110 δις ευρώ από την τρόικα, τo δανειακό πρόβλημα της Ελλάδας λύθηκε, και ξεκινάμε την ανάπτυξη αρχές του 2011.
Ο mister ΑΠΟΤΥΧΙΑ 75 δισ. ευρώ!!!
Έλεγαν κι άλλα. Ότι το 2011 η χώρα θα βγει στις αγορές να δανειστεί. Έλεγαν ότι δε θα πάρουν άλλα μέτρα. Έλεγαν ότι βγαίνουμε από το τούνελ. Έλεγαν πολλά.
Δε χρειάστηκε να περάσουν παρά μερικοί μήνες για να αποδειχθεί ότι και ψέματα μας έλεγαν και ανίκανοι αποδεικνύονται. Ο προϋπολογισμός του 2010 έχει πέσει έξω έτη φωτός, ενώ ο προϋπολογισμός του 2011 έχει εκτροχιαστεί παρόλο που έχει περάσει μόνο το πρώτο τρίμηνο.
Δε χρειάζεται να αναφέρουμε ότι η μόνη μέριμνα της κυβέρνησης είναι οδηγία για τους τραπεζίτες, φτώχεια και εξαθλίωση για τους πολίτες.
Ταυτόχρονα δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η δανειακή σύμβαση για τα 110 δις ευρώ δεν έχει ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή με αποτέλεσμα και παράνομη να είναι η σύμβαση και επίορκος ο Υπουργός Οικονομικών που δεν την έχει φέρει προς ψήφιση ένα χρόνο ακόμη.
Δε συμπληρώθηκε ούτε χρόνος από το «θρίαμβο» του μνημονίου και της υποθήκευσης της χώρας από τους υποτελείς κυβερνήτες και ω του θαύματος! σήμερα μας λένε ότι έχουν πέσει έξω τα σχέδια τους κατά 75 δις ευρώ!!!
75 δις ευρώ συνολικά, απαιτεί από τους Έλληνες ο Παπακωνσταντίνου, και οι ομοτράπεζοί του, εργολάβοι και τραπεζίτες απανταχού της γης.
23,5 δις ευρώ μέτρα θα μας ρίξει κατακέφαλα σήμερα, και 50 δις από τη δημόσια περιουσία που ξεπουλά, φθάνουν συνολικά 75 δις ευρώ την αποτυχία της κυβέρνησης μέσα σε λίγους μήνες.
Και επειδή όπως λέει και ο Υπουργός, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και μιλάνε από μόνοι τους έχω μερικές ερωτήσεις;
Πώς μπορεί να πέσει έξω μια κυβέρνηση κατά εβδομήντα πέντε δις ευρώ μέσα σε μερικούς μήνες; Είναι αποτυχία; Είναι επιλογή; Είναι απόφαση; Είναι σχέδιο; Τι είναι τελικά; Ποιος στόχους εξυπηρετεί; Ποιους σκοπούς; Ποιος επιβάλλει όλο το πακέτο; Και ποιος κερδίζει;;;
Θα πρέπει ο Υπουργός Οικονομικών να απαντήσει κάποια στιγμή και να αφήσει τις απειλές και την τρομοκρατία σε πολίτες και πολιτικούς. Τέτοιο σχέδιο οικονομικής τρομοκρατίας δεν έχει ξαναγίνει πουθενά στον κόσμο. Εκτός εάν είναι ο εμπνευστής του συνθήματος: «ψωμί – παιδεία - Ελευθερία, η χούντα δεν έπεσε το 1973»…
Υ.Γ. Θα διαφωνήσω εν μέρει με το bannerακι αριστερά μου στο πρωτοσέλιδο. Το σωστό είναι; «Μεγάλη Παρασκευή από αύριο με τα νέα μέτρα, με την Ανάσταση να καταργείται δια παντός!!!»
/www.newstoday.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σελίδες